менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Водяне охолодження

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 жовтня 2007, 07:09
Член групи

Default Водяне охолодження

Я зацікавлений у можливому придбанні водяного охолодження, набір для нового комп'ютера я будівлю.
Я просто хочу знати, від людей, які мали водяне охолодження в комп'ютерах є, якщо він брудний і не варто.

Крім того, якщо я куплю системі туалет? Чи можу я отримати одне, яке охолоджує:
2 х 8800 Ultra's, 3GHz Intel Quad ядра процесора, DDR3 1800 Мгц, жорсткий диск, а чіпсет материнської плати.

Чи можна отримати систему, яка буде охолоджуватися всі ці компоненти?

TIA

Ілля
Old 19 жовтня 2007, 07:20
Донор групи

Default Водяне охолодження

Привіт Іллі.

Так, ви можете отримати, але ти будеш потрібен дуже велику справу, щоб умістити його в.

Я думаю, вам знадобиться потрійний 120mm рад для охолоджування двох карт, потрійний 120mm радий за процесор і ви, ймовірно, зійде з одного 120mm рад для жорсткого диска, чіпсета і пам'яті.

Я вгадую, але я зрозумів, ви маєте або чіпсета P35, Максим або X38. Якщо так, то не турбуйтеся про охолодження південного моста, оскільки на всіх плат з цими чіпсетами південний міст охолоджується за допомогою теплових трубок для північного мосту.

Якщо ви збираєтеся це далеко Я також подбати про з / охолодження VRM на системній платі.

Існує не один "все-в-одному", що буде охолоджувати компоненти ви згадуєте. Ці рішення ледь охолодження процесора, щоб краще ступеня над гарним HSF.

Ви також знадобляться глибокі кишені для цього пункту я згадав вище. подивитися на цей сайт та спец до охолодження, щоб подивитися, що я говорю з точки зору витрат.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
AMD водяного охолодження необхідно? jweika Справа & блоки живлення 2 16 червня 2009 19:12
Водяне охолодження chrismorris730 Генеральний обладнання чат 20 12 вересня 2008 22:47
Водяне охолодження tomthedrummer1992 Генеральний обладнання чат 1 4 травня 2008 03:24
Водяне охолодження допомогти, будь ласка xactly Генеральний обладнання чат 3 28 серпня 2007 12:32
How Do U чи водяного охолодження xactly Генеральний обладнання чат 3 7 серпня 2007 04:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.