![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я зацікавлений у можливому придбанні водяного охолодження, набір для нового комп'ютера я будівлю. Я просто хочу знати, від людей, які мали водяне охолодження в комп'ютерах є, якщо він брудний і не варто. Крім того, якщо я куплю системі туалет? Чи можу я отримати одне, яке охолоджує: 2 х 8800 Ultra's, 3GHz Intel Quad ядра процесора, DDR3 1800 Мгц, жорсткий диск, а чіпсет материнської плати. Чи можна отримати систему, яка буде охолоджуватися всі ці компоненти? TIA Ілля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Іллі. Так, ви можете отримати, але ти будеш потрібен дуже велику справу, щоб умістити його в. Я думаю, вам знадобиться потрійний 120mm рад для охолоджування двох карт, потрійний 120mm радий за процесор і ви, ймовірно, зійде з одного 120mm рад для жорсткого диска, чіпсета і пам'яті. Я вгадую, але я зрозумів, ви маєте або чіпсета P35, Максим або X38. Якщо так, то не турбуйтеся про охолодження південного моста, оскільки на всіх плат з цими чіпсетами південний міст охолоджується за допомогою теплових трубок для північного мосту. Якщо ви збираєтеся це далеко Я також подбати про з / охолодження VRM на системній платі. Існує не один "все-в-одному", що буде охолоджувати компоненти ви згадуєте. Ці рішення ледь охолодження процесора, щоб краще ступеня над гарним HSF. Ви також знадобляться глибокі кишені для цього пункту я згадав вище. подивитися на цей сайт та спец до охолодження, щоб подивитися, що я говорю з точки зору витрат.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| AMD водяного охолодження необхідно? | jweika | Справа & блоки живлення | 2 | 16 червня 2009 19:12 |
| Водяне охолодження | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 20 | 12 вересня 2008 22:47 |
| Водяне охолодження | tomthedrummer1992 | Генеральний обладнання чат | 1 | 4 травня 2008 03:24 |
| Водяне охолодження допомогти, будь ласка | xactly | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 серпня 2007 12:32 |
| How Do U чи водяного охолодження | xactly | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 серпня 2007 04:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |