![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im не получават вода за охлаждане по всяко време най-скоро, но аз като се чудех дали някой може да ми се изготви схема или summet m да покажем какво се свързва с какво лошо да се използва gpu + CPU блок, помпа, ВЕИ, тръби, клипове така че ако някой може да ми покажеш какво тапи за какво искате да се страхотно thnx.
| |||
| |||
| добре ми разбра какво се свързва с това, което сега, но това, което е добър вентилатор за RAD му един 120,3 RAD така Имам нужда от добри фенове да се отървете от топлината доста добър, но нищо не супер шумни. и колко често трябва да replacr на водата? Съжалявам за двойния пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добро 120 mm вентилатора на въздушния обем / шум основа Zalman ZM-F3. За £ 6 всяка. Течността трябва да се подменя на всеки две години, или това е така, но вие също може да са най-горе от време на време.
|
| |||
| |||
| thnx му не е толкова често, че можете да го замени веднъж годишно. IV чувал за изтичане тест и оставяйки го за 10hrs трябва най монтаж или summet моля обяснете Im толкова объркан |