![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im ne uzimajući bilo vode za hlađenje, kao i prije, ali ako pitate nekoga tko mi je mogao nacrtati dijagram ili summet m pokazati da ono što povezuje bolestan se koristi GPU + CPU blok, pumpa, res, cijevi, isječaka pa ako mi netko mogao pokazati što utikači na što bih se veliki thnx.
| |||
| |||
| kinda sam dobro shvatio ono što povezuje se šta sad, ali ono što je dobar ventilator za rad svojih 120,3 jedan rad pa mi treba neki dobar obožavatelji da biste dobili osloboditi od vrućine prilično dobro, ali ništa super glasan. i koliko često imate replacr na vodu? ispričavam se za double post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobro 120mm ventilator na zrak volumen / šum osnova je Zalman ZM-F3. O £ 6 svaki. Tekućine trebaju biti zamijenjeni svakih par godina ili na taj način, ali ti svibanj morati napuniti s vremena na vrijeme.
|
| |||
| |||
| thnx svojoj ne tako cesto da li zamijeniti jednom godišnje. iv čuo o cureti test i ostavljajući ga 10hrs morate na podesavanje ili summet molimo objasnite im tako zbunjena |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| AMD Water Cooling potrebno? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. lipnja 2009 19:12 |
| Voda za hlađenje | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12. Ruj 2008 22:47 |
| Water Cooling | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4. svibanj 2008 03:24 |
| Water Cooling | Ilija | General Hardware Chat | 1 | 19. listopad 2007 07:20 |
| How Do U Učinite Water Cooling | xactly | General Hardware Chat | 3 | 7. kolovoz 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |