![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im nem kapok vízhűtés bármikor gyorsan, mint gondoltam, de ha valaki tudna nekem felhívni a diagram vagy summet, hogy m, mi köti össze, hogy milyen rosszul használja a GPU + CPU blokk, pumpa, res, csövek, klipek így ha valaki tudna mutatni nekem, hogy mi dugók, hogy mi lenne, hogy a nagy thnx.
| |||
| |||
| kinda jól számoltam, hogy mi köti össze, hogy mit, de most mi is a jó rajongó az rad, hogy a 120,3 rad így szükségem van néhány jó rajongók, hogy megszabaduljunk a hő elég jó, de semmi extra zajos. is, hogy milyen gyakran van-e, hogy replacr a víz? Elnézést a dupla post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó 120mm ventilátor a levegő térfogata / zaj alapon Zalman ZM-F3. Körülbelül 6 £ minden. A folyadék kell cserélni néhány évente, vagy úgy, de azt is, hogy fel időről időre.
|
| |||
| |||
| thnx, így gyakran nem helyettesíti azt, hogy évente egyszer. IV hallottak a szivárgásvizsgálat és rábízza a 10hrs van szüksége az illesztésnél, vagy summet kérjük magyarázza im so confused |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| AMD vízhűtés szükség? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. június 2009 19:12 |
| Vízhűtéses | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 20 | 12 Sep 2008 22:47 |
| Vízhűtés | tomthedrummer1992 | Általános fémáru Chat | 1 | 4. május 2008 03:24 |
| Vízhűtés | Elijah | Általános fémáru Chat | 1 | 19. október 2007 07:20 |
| How Do U Do vízhűtés | xactly | Általános fémáru Chat | 3 | 7. augusztus 2007 04:57 |
| Téma eszközök | |
| |