![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im not getting vandens aušinimo artimiausiu metu, bet aš taip įdomu, jei kas galėtų man padaryti diagramą arba summet parodyti m, kas jungia, kas blogai naudoja GPU + CPU blokas, siurblys, res, vamzdžiai, clips, kad jei kas galėtų man parodyti, kas žvakės ir ką, kad būčiau didelis thnx.
| |||
| |||
| Well I kinda figured, kas jungia, kas dabar, bet tai, kas gera ventiliatorius rad jo 120,3 rad, kad man reikia gero gerbėjų atsikratyti šilumos gana geras, bet nieko itin triukšmingas. pat, kaip dažnai Jūs turite replacr vandens? Atsiprašau už dvigubą žinutę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gera 120mm FAN dėl oro tūrio / triukšmas pagrindas ZALMAN ZM-F3. Apie £ 6 kiekviena. Skystis turi būti keičiami kas metus arba tiek, pora, tačiau taip pat gali būti papildyti laikas nuo laiko.
|
| |||
| |||
| thnx, kad jos ne taip dažnai, kad jus galite pakeisti jį vieną kartą per metus. IV girdėjote apie Nuotėkio bandymas ir paliekant 10hrs jums reikia ties tvirtinimo ar summet prašome paaiškinti, im so confused |