![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im nu beneficiază de apă de răcire oricând în curând, dar i ca întrebam dacă cineva ar putea trage-mi o diagramă sau summet m pentru a arăta ceea ce se conectează la ceea ce este bolnav, folosind un GPU + CPU bloc, pompa, res, conducte, clipuri, deci, dacă cineva ar putea arata-mi ce prize în care în ce-ar fi grozav thnx.
| |||
| |||
| bine am cam dat seama ce se conectează la ceea ce acum, dar ceea ce este un bun fan pentru o 120.3 rad sa rad, aşa că am nevoie de ceva bun fani sa scape de caldura destul de bine, dar nimic nu super zgomotoase. de asemenea, cât de des aveţi replacr la apa? scuze pentru dublu post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună 120mm fan pe un volum de aer / zgomot baza este Zalman ZM-F3. Despre £ 6 fiecare. Lichidul trebuie înlocuit la fiecare doi ani sau cam asa ceva, dar s-ar putea să aibă, de asemenea, la început până la un moment la altul.
|
| |||
| |||
| thnx aşa că de multe ori sa nu ai înlocui o dată pe an. iv auzit despre scurgeri de testare şi lăsând-o pentru 10hrs aveţi nevoie de la echiparea sau summet vă rugăm să explice atât de confuz im |