![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im Nedostávame chladiacej vody v krátkej dobe, ale aj ako zaujímalo, či niekto mohol vyvodiť mi diagram alebo summet ukázať m čo spája s tým, čo zlého sa pomocou GPU + CPU blok, čerpadlo, res, rúr, príchytiek takže ak niekto mohol ukázať, čo ma sviečky v akej by som, že by bolo skvelé thnx.
| |||
| |||
| docela dobre aj prišiel na to, čo spája to, čo dnes, ale čo je dobré pre ventilátor rad jeho jedna 120,3 rad tak aj potreba niekoľko dobrých fanúšikov sa zbaviť tepla dosť dobrý, ale nič super hlučný. i to, ako často sa budete musieť replacr vodu? Ospravedlňujeme sa za dvojitý príspevok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý 120mm ventilátor na objem vzduchu / šum je základom Žalman ZM-F3. Asi 6 libier každý. Kvapalina by mala byť nahradená každých pár rokov alebo tak, ale môžete mať aj na zvýšení čas od času.
|
| |||
| |||
| thnx takže nie je často, že by ste ho nahradiť raz za rok. iv počuli o skúške tesnosti a opúšťa ju 10hrs musíte pri montáži alebo summet prosím vysvetliť im tak zmatená |