![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| им не узимајући било воде за хлађење, као и пре, али ако питате некога ко ми је могао нацртати дијаграм или суммет м показати да оно што повезује болестан се користи ГПУ + ЦПУ блок, пумпа, рес, цеви, исечака па ако ми неко могао показати шта утикачи на што бих се велики тхнкс.
| |||
| |||
| кинд сам добро схватио оно што повезује се шта сад, али оно што је добар вентилатор за рад својих 120,3 један рад па ми треба неки добар обожаватељи да бисте добили ослободити од врућине прилично добро, али ништа супер гласан. и колико често имате реплацр на воду? извињавамо се за доубле пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добро 120мм вентилатор на ваздух волумен / шум основа је Залман ЗМ-Ф3. О £ 6 сваки. Текућине треба бити замењени сваких пар година или на тај начин, али ти мај морати напунити с времена на време.
|
| |||
| |||
| тхнкс својој не тако цесто да ли заменити једном годишње. ив чуо о цурети тест и остављајући га 10хрс морате на Подесавање или суммет молимо објасните им тако збуњена |