![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| їм не отримати охолодження води в найближчий час, але я, як цікаво, якщо хтось може залучити мене діаграми або summet, щоб показати те, що пов'язує м до того, що жорстоке використовувати GPU + CPU блоку, насоса, RES, труби, кліпи так що якщо хтось може показати мені, що підключається до того, що, що б більше Thnx.
| |||
| |||
| Ну, я зрозумів, цікаве те, що пов'язує до того, що зараз, але, що є хорошим вентилятором для радий своїй 120,3 радий тому мені потрібно кілька хороших вентиляторів, щоб позбутися від тепла досить хороший, але нічого супер шумно. Крім того, як часто ви повинні replacr води? Вибачте за подвійний пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре 120mm вентилятор на об'єм повітря / шум основа ZM-F3. Близько 6 фунтів кожен. Рідина варто міняти кожні кілька років або близько того, а можливо, також доведеться поповнювати час від часу.
|
| |||
| |||
| Thnx тому його не часто, що ви заміните його раз на рік. IV чули про випробування на герметичність і залишити його для 10hrs потрібно на установку або summet Будь ласка, поясніть їм так розгубився |