![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, arra gondoltam, ha nem volt olyan olcsó módon, hogy a vezetékes én webkamera, abban a pillanatban, hogy körülbelül egy méter hosszú és az USB, amit Benéztek felhasználás kiterjesztésére kábelek, de a leghosszabb Találtam 3 méter volt, és hogy még 15 font, egy kábel, ami eléri a 10 + méterre valami ötleted? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Legnagyobb Láttam az 5M @ £ 14.99 ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legjobb, amit talált ez. a 2, 5meter kiterjesztés és 11 fontba kerül. Hope it helps.
| |||
| |||
| Úgy néz ki, mint az egyetlen módja annak, hogy 10 m vagy több, a "vállon" 5m extensions ...
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| kk kösz |
|
| |||
| |||
| Próbálja ki a macska-kábel (aka Ethernet kábel) lehet kapni, és meg kell állapítani, olcsó, és akkor, vagy valaki másnak a horog végére, miután a hossz, amit majd fel konverterek rajta fordulni őket usb. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyors kérdés telefon kiterjesztés | pmcg03 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 15. június 2009 07:44 |
| HP 4280 AIO USB hosszabbító kábel probléma | barrioladipo | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 9. június 2009 02:31 |
| Webkamera | tinkerbell | Multimédia és kodekek | 11 | 30. március 2008 10:43 |
| Best Webcam vásárolni? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Nyomtatók | 6 | 28. december 2007 05:11 |
| Fura Extension: -. Yar | nand998 | General Chat szoftver | 3 | 21. október 2007 07:16 |
| Téma eszközök | |
| |