![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello, I was wondering, jei yra kokių nors pigus būdas išplėsti viela mano kamera, tuo momentu jis yra maždaug metro ilgio ir USB Matydami eksploatuoti prailgintuvo tačiau ilgiausiai radau buvo 3 metrų, ir kad dar buvo 15 svaro, man reikia kabelio kad būtų pasiekti 10 + metrų Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Didžiausias aš mačiau tai 5M @ £ 14,99 ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| geriausias I've found yra šitas. yra 2, 5meter pratęsimai ir yra £ 11. Hope it helps.
| |||
| |||
| Atrodo, kad vienintelis būdas padaryti 10m ar daugiau yra "prisišlieti" 5m pratęsimų ...
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| KK ačiū |
|
| |||
| |||
| Gauta cat kabelis (dar žinomas kaip Ethernet kabelius) galite gauti, kad ir jis turėtų būti pigi ir jums tai jūs arba kas nors kabliu baigiasi po to, kai ilgis, ką ir tada įdėti konverteriai ją paverčia juos į USB. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Greitas klausimas apie telefono pratęsimo | pmcg03 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 15, 2009 07:44 |
| HP AIO 4.280 USB extension cable problema | barrioladipo | Digital Imaging & Printers | 2 | 9 birželis 2009 02:31 |
| Kamera | Tinkerbell | Multimedia & Codecs | 11 | Kovas 30, 2008 10:43 |
| Geriausi kamera pirkti? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Printers | 6 | 28 gruodis 2007 05:11 |
| Keista išplėtimas: -. Yar | nand998 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 21 spalis 2007 07:16 |
| Temos įrankiai | |
| |