![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я було цікаво, чи є дешевий спосіб продовжити дроту на моєму веб-камеру, на даний момент вона становить близько метра в довжину і USB, глянув у розширенні використання кабелів, але найдовша я знайшов 3 метри, і що ще 15 фунта, мені потрібен кабель, досягне 10 + метрів будь-які ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Найбільші Я бачив це 5M @ £ 14,99 ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Найкраще, що я знайшов це цей. це 2, 5meter розширень і становить £ 11. Сподіваюся, що це допомагає.
| |||
| |||
| Схоже, єдиний спосіб зробити 10M або більше на "контрейлерні" 5m розширеннями ...
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Завдяки KK |
|
| |||
| |||
| Спробуйте кабелем Cat (ака Ethernet кабелі), ви можете отримати, що і вона повинна бути дешевою, і Ви будете ви чи хтось інший гачок закінчується після того, як ви, що довжина, а потім поклав перетворювачів на неї, щоб перетворити їх на USB. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидка питання про розширення телефону | pmcg03 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 15 червня 2009 07:44 |
| HP AIO 4280 Удлинительный кабель USB проблема | barrioladipo | Digital Imaging & Принтери | 2 | 9 червня 2009 02:31 |
| Веб-камери | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 11 | 30 березня 2008 10:43 |
| Краща веб-камера купити? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Принтери | 6 | 28 грудня 2007 05:11 |
| Дивне розширення: -. Яру | nand998 | General Software чат | 3 | 21 жовтня 2007 07:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |