menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Divný POST téma

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 23:44
Nový člen skupiny

Default Divný POST téma

PSU: Earthwatts 680W
CPU: AMD Athlon X64 2 4200
VGA: GeForce 9800SE
Mobo: Asus S8N-SLI
RAM: 1 Gb

Tento problém začal asi před dvěma měsíci a je to opravdu divné přinejmenším. První problémy začali s mým stolním zamykání se náhodně (klávesnice nebude fungovat, myš úplně zmrazené). A reset by obvykle pracují, ale ještě po chvíli počítač by dostat přes POST, tam byli několik odd časy, kdy by se pohybovat v minulosti, a to by mne informoval, že došlo k selhání boot. To však nebylo poslední velmi dlouho. Potom, jen by se neměla dostat přes POST vůbec. Všechny LED, ventilátorů (chlazení, CPU, VGA), a to jak CD disků by ještě práci, a já se domnívám, že HDD je přádelnictví stejně. Po několika dnech jsem otrávený s počítačem, vypnutý v PSU a nechat ji sedět asi měsíc a půl.

Nyní, to je to, kde začít získat zajímavé. Před dvěma týdny, zčistajasna, rozhodl jsem se začít ji znovu. Voila, je zavést do pořádku a bez jakékoliv téma, já jsem dokonce zavřel ji a začal ji opět bez hangup. Myslel jsem všechny mé dobré kharma nakonec vyplatila (o několik let zpátky jsem omylem vypuštěné pivo na mém notebooku, že přestal pracovat na týden, pak nastartoval až po jemné, že). I zálohovány všechno důležité a naformátovaný pevný disk a co se zdálo být opět hledali. Bohužel to byl krátký-žil, po několika dnech počítač by zámku znovu. Zasažení reset tlačítka několikrát zdálo, že tento problém vyřešit, ale aj A aj, přišel den, kdy je počítač jen by nemělo jít minulosti POST.

Pár výstřednosti, které mohou být vhodné zmínit: v době, kdy na ploše začal pracovat znovu, jsem zjistil, že jej opouštějí, nebo dělat základní věci jako je surfování na webu by to orámování. Spuštění aplikace, jako jsou hry, i když by se zabránilo orámování. Mohl bych výstupu žádosti a nechat sedět u počítače hodiny na konci bez dalších problémů.

Mám pocit, že mobo může být viníkem, ale rád bych nějaký druhý názory předtím, než jsem provádět jakékoli hardwarové investic. Díky předem za pomoc / radu můžete poskytnout.
Old 22. června 2009, 02:10
Člen Skupina

Default Divný POST téma

zkuste disconnecting zbytečné hardwarové zařízení. např. CD / DVD ROM, specializované grafické kartě (pokud vaše základní deska je postavena na jednom stejně - připojení monitoru k tomuto), nic jiného nainstalované PCI sloty. Nech HDD zapojen palců by mohl být konflikt hardwaru. Měl jsem podobný problém, na druhý den s moji bratři stroj, je jen průběžně probíhající kolo v kruhu asi hodinu, pak jen spustit zčistajasna někdy. Přišel na to byla DVD ROM vadné.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
HP Photosmart 8250 divná otázka! amyreaney Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 16. června 2009 01:52
Divný Výtisk - Testdisk detekuje pouze jednu oblast gitarman4 Drives & Removable Media 0 4. června 2009 18:52
Divný něco děje ........ Bubba Společenství Novinky a chat 6 1. červen 2009 10:29
Divný mikrofon Problem Už ne Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 19. prosinec 2008 19:01
Divný Ram? newbuilderkid Procesory, základní desky & RAM 5 14. srpna 2007 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.