![]() |
|
| |||
| |||
| PSU: Earthwatts 680W CPU: AMD Athlon X64 2 4200 VGA: GeForce 9800SE Mobo: Asus-SLI S8N RAM: 1 Gb OS: Windows XP Το πρόβλημα άρχισε περίπου πριν από δύο μήνες, και θα ήταν πραγματικά παράξενο να πούμε το λιγότερο. Τα πρώτα θέματα που ξεκίνησε με το κλείδωμα της επιφάνειας εργασίας μου μέχρι τυχαία (δεν θα λειτουργήσει πληκτρολόγιο, ποντίκι εντελώς κατεψυγμένα). Μια επαναφορά συνήθως την εργασία, αλλά ακόμη και μετά από λίγο ο υπολογιστής δεν θα έχει παρελθόν ΜΕΤΑ? Υπήρχαν μερικές φορές περίεργα, όπου θα κυκλοφορούν τελευταία, και θα με ενημερώσουν ότι υπήρχε αδυναμία εκκίνησης. Αυτό, όμως, δεν κράτησε πολύ καιρό. Μετά, απλώς δεν θα έχει παρελθόν ΜΕΤΑ καθόλου. Όλες οι λυχνίες LED, ανεμιστήρες (ψύξη, CPU, VGA), και οι δύο μονάδες CD θα ήταν ακόμα δουλειά, και πιστεύω ότι ήταν το HDD κλώση επίσης. Μετά από λίγες μέρες μόλις έχω βαρεθεί με τον υπολογιστή, απενεργοποιείται το PSU και το αφήνουμε να κάθονται για περίπου ένα μήνα και μισό. Τώρα, αυτό είναι που τα πράγματα αρχίζουν να ενδιαφέρουσα. Πριν από δύο εβδομάδες, από το μπλε, αποφάσισα να ξεκινήσει το ξανά. Ιδού, θα εκκινήσετε ωραία και χωρίς καμιά θέμα? Ι ακόμη κλείσει κάτω και άρχισε να το ξανά ΧΩΡΙΣ hangup. Σκέφτηκα όλα ο καλός μου kharma τελικά εξοφληθεί (μερικά χρόνια πίσω θα χυθεί τυχαία μπύρα για φορητό υπολογιστή μου, αυτό σταμάτησε να λειτουργεί για μία εβδομάδα και στη συνέχεια να εκκινήσετε πρόστιμο μετά από αυτό). Θα υποστηρίζεται κάτι σημαντικό και μορφοποιηθεί το σκληρό δίσκο, και τα πράγματα φάνηκαν να εξετάσουμε και πάλι. Δυστυχώς, αυτή ήταν βραχύβια? Μετά από λίγες ημέρες ο υπολογιστής θα κλειδώνει ξανά. Πατώντας τα κουμπιά επαναφοράς μερικές φορές φαινόταν να επιλύσει το ζήτημα, αλλά, lo και βλέπω, εκεί ήρθε μια μέρα, όταν ο υπολογιστής δεν θα πάει μόνο παρελθόν POST. Λίγες quirks ότι μπορεί να αξίζει να αναφερθούν: κατά τη διάρκεια του χρόνου, όταν η επιφάνεια εργασίας άρχισε να εργάζεται ξανά, διαπίστωσα ότι το είχε εγκαταλείψει από μόνη της, ή να κάνει βασικά πράγματα όπως το web surfing θα προκαλέσει μέχρι να ασφαλίσει. Ξεκινώντας μια εφαρμογή σαν ένα παιχνίδι, όμως, θα εμπόδιζε τα πάγια. Θα μπορούσα να εξέλθει από την εφαρμογή και αφήστε τον υπολογιστή κάθεται για ώρες στο τέλος χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Έχω την εντύπωση ότι το mobo μπορεί να είναι ο ένοχος, αλλά θα ήθελα να πάρω λίγο δεύτερης γνώμης πριν κάνω οποιοδήποτε υλικό επενδύσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια / συμβουλές, μπορείτε να παρέχουν. |
|
| |||
| |||
| δοκιμάστε την αποσύνδεση κάθε περιττή συσκευές υλικού. π.χ. CD / DVD ROM, αφιερωμένο κάρτα γραφικών (αν σας μητρική πλακέτα έχει κατασκευαστεί σε ένα, καθώς και - για να συνδέσετε παρακολουθεί αυτό), τίποτα άλλο εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας PCI διαθέσιμου χρόνου χρήσης. Άφησέ HDD βουλώνονται in. Θα μπορούσε να υπάρξει διένεξη υλικού. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα τις προάλλες με αδελφοί μου μηχανή, αυτό θα διατηρηθεί μόνο κύκλους για περίπου μια ώρα, στη συνέχεια μόνο για την εκκίνηση μέχρι έξω από το μπλε μερικές φορές. Κατάλαβα ότι ήταν το DVD ROM drive ελαττωματικά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HP Photosmart 8250 περίεργο θέμα! | amyreaney | Digital Imaging & Printers | 0 | 16 Ιουν 2009 01:52 |
| Παράξενο Τεύχος - Testdisk ανιχνεύει μόνο ένα διαμέρισμα | gitarman4 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 4η Ιουν 2009 18:52 |
| Κάτι Περίεργο Going On ........ | Bubba | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 1 Ιουν 2009 10:29 |
| Περίεργο Πρόβλημα Mic | Δόνηση | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 19 Δεκ. 2008 19:01 |
| Περίεργο Ram? | newbuilderkid | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 14 Αυγ 2007 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |