![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PSU: Earthwatts 680W CPU: AMD Athlon 64 2 4200 VGA: GeForce 9800SE Mobo: Asus S8N-SLI RAM: 1 Gb OS: Windows XP Ovaj problem se počeo oko dva mjeseca, i to je bilo stvarno čudno da kažem najmanje. Prvi problemi počeli sa svojim locking up nasumi desktop (tipkovnica neće raditi, miš u potpunosti zamrznuta). A ponovo bi obično rade, ali čak i nakon nekog vremena se računalo ne bi dobili POSTAVI prošlosti, bilo je nekoliko puta rasparen gdje bi to premjestiti to prošlost, a to bi me obavještavaju da je boot failure. To, međutim, nije zadnji vrlo dugo. Napokon, on jednostavno ne bi dobili proteklih POSTAVI uopće. Sve od LEDs, fanovima (hlađenje, CPU, VGA), kako bi CD pogoni još uvijek radi, i mislim da je HDD spinning as well. Nakon nekoliko dana sam dobio hranjen gore sa računalom, isključio PSU i neka ga sjesti za oko mjesec i pol. Sad, ovo je mjesto gdje stvari počinju dobiti zanimljiv. Dva tjedna, kao grom iz vedrog neba, JA odlučio je da to start up again. Voila, ona booted se fino i bez problema, a ja ni to pričepiti dolje i počeo ga opet bez hangup. Shvatio sam sve moje dobre kharma konačno otplaćen (nekoliko godina nazad sam slučajno proliven piva na moj laptop je prestao radni za tjedan dana, onda se fino booted nakon toga). JA podupirač gore ništa važno i formatira hard disk, i stvari kao da se gleda gore opet. Nažalost, to je kratkotrajno, nekoliko dana nakon što se računalo ponovo će zaključati. Udaranje i reset dugmad nekoliko puta činilo da biste riješili problem, ali evo i gle, dođe dan kada se računalo jednostavno ne bi proći POST. Nekoliko quirks koje svibanj biti vrijedno spomena: u vrijeme kad je počeo raditi ponovo desktop, otkrio sam da to ostavlja na miru, ili radiš osnovne stvari poput surfanja internet bi ga zaključati. Početna program kao igru, iako bi se spriječio zaključati. Nisam mogao a da izađete iz aplikacije i neka računala sjediti satima na kraju bez bilo kakve daljnje probleme. Imam osjećaj da je mobo svibanj biti krivac ovdje, ali bih voleo da biste dobili neki drugi mišljenja prije nego što sam napraviti nikakve hardverske investicije. Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć / savjet možete uzvratiti. |
|
| |||
| |||
| odspajanje probati bilo koji nepotrebno hardverskih uređaja. npr. CD / DVD ROM pogoni, posvećena grafičkom karticom (ako vaša matična ploča ima ugrađenu u jednoj te - spojiti monitor na to), sve drugo je instaliran u vaš PCI utore. Samo ostavite HDD priključen u. Tu bi se moglo hardverski konflikt. Imala sam sličan problem prije neki dan sa svojom braćom stroj, to ide samo čuvaju se u krug oko jednog sata, onda samo to čizma gore iznenada ponekad. Figured out je DVD-ROM pogon, neispravan. |