![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
PSU: Earthwatts 680W
CPU: AMD Athlon X64 2 4200 VGA: GeForce 9800SE Mobo: Asus S8N-SLI RAM: 1 Gb OS: Windows XP Ez a probléma kezdődött mintegy két hónappal ezelőtt, és ez már igazán furcsa, hogy azt a legkevésbé. Az első kérdés az én kezdődött desktop zár ki véletlenszerűen (nem működik a billentyűzet, az egér teljesen fagyasztott). A visszaállítás általában munka, de egy idő után a számítógép nem kap múlt POST, ott volt egy pár furcsa alkalommal, amikor ez utóbbi úgy mozgatni, és tájékoztatni fogja rám, hogy nem volt egy boot failure. Ez azonban nem tartott sokáig. Utána, csak nem kap múlt POST egyáltalán. Mind a LED-ek, ventillátorok (hűtő, CPU, VGA), a CD meghajtó még mindig működik, és úgy vélem, a HDD volt fonásra is. Miután néhány nappal Most elege van a számítógép, a tápegység kikapcsol, és hagyjuk, hogy üljön körülbelül egy hónap és a felét. Nos, ez az a hely, ahol a dolgok kezdete, hogy érdekes. Két héttel ezelőtt, a kék, úgy döntöttem, hogy azt újra. Voila, a csizmás ki bírságot, és olyan kérdések, én is, fogd meg, és kezdett el újra anélkül, hogy felfüggessze. Rájöttem, minden jó kharma végül fizetett ki (néhány éve véletlenül kiömlött sör on my laptop, már nem működik egy hétig, akkor indítható a bírság után). Én fel bármit fontos és formázta a merevlemezt, és a dolgok úgy tűnt, hogy nézett ki újra. Sajnos, ez volt a rövid életű után pár nappal a számítógép nem zár ki újra. Hitting a reset gombok néhány alkalommal úgy tűnt, hogy a probléma megoldására, de íme, jött a nap, amikor a számítógép csak nem múlt el postán. Néhány quirks is érdemes megemlíteni: az idő, amikor az asztalon kezdtem újra, azt találták, hogy hagyja békén, avagy az alapvető dolgok, mint például az interneten való szörfözés oka, hogy bezár. Kezdő kérelmet, mint egy játék, mégis, ez megakadályozza a zár ki. Én is kilép a kérelmet, és hagyja, hogy a számítógép ül órákon át anélkül, hogy további problémákat. Az az érzésem, hogy a mobo lehet a bűnös, de azt szeretném, hogy néhány második véleményt, mielőtt bármely hardver befektetéseket. Köszi előre is minden segítséget / tanácsot tudsz tenni. |
|
|
|||
|
|||
|
try disconnecting minden felesleges hardver-eszközöket. például a CD / DVD-ROM, amely a grafikus kártya (ha az alaplap beépített egy is - csatlakozni ellenőrzi e), bármi mást telepítve PCI résidőket. Hagyd HDD csatlakoztatva be lehetne Hardverütközés. Volt egy hasonló probléma a minap az én testvéreim gép, csak tartani fogja körül kört körülbelül egy órát, akkor csak az indító ki a kék néha. Gondoltam arra, hogy a DVD-ROM meghajtó a hibás.
|