פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מוזר הבעיה POST

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 23:44
קבוצת חברות חדשות

PSU: Earthwatts 680W
CPU: AMD Athlon x64 2 4200
VGA: GeForce 9800SE
Mobo: ASUS S8N-SLI
זיכרון RAM: 1 GB
מערכת הפעלה: Windows XP

הבעיה החלה לפני כחודשיים, וזה היה ממש מוזר בלשון המעטה. הראשון התחילו הבעיות עם נעילה של שולחן העבודה שלי באופן אקראי (המקלדת לא יפעלו, העכבר קפוא לחלוטין). א לאפס היה עובד בדרך כלל, אבל גם לאחר זמן מה המחשב לא מצליח לעבור POST; היו כמה פעמים יוצא מן הכלל, שבו היה להזיז אותו בעבר, והוא היה ליידע אותי כי היה כשל האתחול. זה, עם זאת, לא הרבה זמן האחרון. לאחר מכן, זה פשוט לא מצליח לעבור POST בכלל. הכל של LEDs, אוהדים (קירור, CPU, VGA), שני כונני תקליטורים עדיין יהיה עבודה, ואני מאמין HDD היה מסתובב גם כן. אחרי כמה ימים אני פשוט חייב נמאס לו עם המחשב כבוי את PSU ותן אותו לשבת במשך כחודש וחצי.

עכשיו, זה נמצא איפה להתחיל לקבל דברים מעניינים. לפני שבועיים, לפתע פתאום, החלטתי להתחיל את זה שוב. Voila, זה בסדר booted למעלה וללא כל בעיה, אני אפילו להשתיק אותו והתחילו אותו שוב ללא hangup. אני הבנתי את כל הטוב שלי kharma לבסוף שילם את (כמה שנים אחורה אני בטעות לנתוך בירה על הנייד שלי, הוא הפסיק לעבוד במשך שבוע, ולאחר מכן booted למעלה בסדר אחרי זה). אני מאחורי כל דבר חשוב פירמטת את הדיסק הקשיח, ועל הדברים נראה להסתכל שוב. למרבה הצער, זה היה נמשך זמן קצר, לאחר כמה ימים היה לנעול את המחשב שוב. להכות את הכפתורים לאפס נראה כמה פעמים כדי לפתור את הבעיה, אבל, הא ועל להביט, לשם הגיע ביום כאשר המחשב לא רק עבור העבר פוסט.

כמה quirks שעשויות להיות שווה הזכרה: במהלך הזמן את שולחן העבודה כאשר החל לעבוד שוב, מצאתי כי משאירים אותו לבד, או לעשות דברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט עלול לגרום כדי לסגור אותו. החל יישום כמו המשחק, אבל היה למנוע את נעילת למעלה. אני יכול לצאת את הבקשה ולתת את המחשב לשבת במשך שעות על סיום ללא כל בעיות נוספות.

יש לי הרגשה כי mobo עשוי להיות עברין כאן, אבל הייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת שנייה לפני שאני לעשות כל החומרה השקעות. תודה מראש על כל עזרה / עצה אתה יכול לתרגם.
Old 22 יוני 2009, 02:10
חבר קבוצת

נסה התנתקות מיותר כל התקני החומרה. לדוגמה CD / DVD כונני תקליטורים, מסור כרטיס המסך (אם לוח האם יש מובנים גם אחד - להתחבר כדי לפקח על זה), כל דבר אחר להתקין את PCI משבצות. פשוט תעזוב HDD פקוק למערכת יש עלולה להיות התנגשות חומרה. היתה לי בעיה דומה לפני כמה ימים עם האחים שלי, מכונה, זה פשוט המשיך הסתחררות ב עיגולים במשך כשעה לאחר מכן, רק כדי לאתחל את לפתע פתאום לפעמים. הבנתי את זה היה ה-DVD ROM כונן פגום.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.