Weird POST klausimas PSU: Earthwatts 680W
Procesorius: AMD Athlon x64 2 4200
VGA: GeForce 9800SE
MOBO: Asus S8N-SLI
RAM: 1 GB
Ši problema prasidėjo maždaug prieš du mėnesius, ir tai buvo tikrai keistai švelniai tariant. Pirmasis klausimai prasidėjo mano darbastalio fiksavimo iki atsitiktinai (klaviatūra neveikia, pele visiškai užšaldyti). Reset paprastai dirba, bet net ir po kol kompiuteris nebus gauti anksčiau postą; buvo keletą kartų keistai, kai jis būtų perkelti anksčiau, ir jis man pranešti, kad buvo paleisti nepavyko. Tačiau tai ne paskutinis labai ilgai. Tada, jis tiesiog negalėtų praeiti post at all. Visi lemputės, ventiliatoriai (aušinimo, CPU, VGA), tiek kompaktinių diskų vis dar veikia, ir manau, HDD buvo verpimui taip pat. Po kelių dienų I just got atsibodo su kompiuteriu, išjungta PSU ir tegul jis sėdi už maždaug mėnesį ir pusę.
Dabar, tai kai ko pradėti gauti įdomūs. Prieš dvi savaites, iš mėlynos, aš nusprendžiau pradėti iš naujo. Voila, tai įkrautas iki baudos ir be jokio klausimo, aš netgi išjungti jį ir pradėjo jį vėl be Atjungimo. I figured visas mano gera kharma pagaliau atsipirko (keletą metų atgal aš atsitiktinai išsipylė alus mano nešiojamas, ji nustojo veikti už savaitės, tada įkelti iki baudą po to). Aš paremtas nieko svarbaus ir suformatuoti standųjį diską, ir viskas atrodė ieškote naujo. Deja, tai buvo neilgai, po kelių dienų kompiuteris vėl bus spyna. Paspaudus Reset mygtuką keletą kartų atrodė, kad išspręsti šią problemą, bet štai ir štai, atėjo diena, kai kompiuteris tiesiog nenorėjo eiti anksčiau POST.
Keletas Photoshop, kad gali būti verta paminėti: tuo metu, kai pradėjo dirbti Desktop vėl supratau, kad palikti vieni, ar daryti pagrindinių dalykų, pavyzdžiui, naršant internete galėtų sukelti ją užrakinti. Pradinė kaip žaidimas taikymo, nors ir būtų užkirstas kelias užrakinti. Galėjau išeiti taikymą ir leisti kompiuterio sėdėti keletą valandų pabaigos be jokių problemų.
Turiu jausmas, kad MOBO gali būti kaltininkas čia, bet aš norėčiau, kad gauti antrą nuomonę, kol aš padaryti bet kokia aparatinės įrangos investicijų. Thanks in advance for any help / patarimų, galite padaryti. |