![]() |
|
| |||
| |||
| PSU: Earthwatts 680W CPU: AMD Athlon X64 2 4.200 VGA: GeForce 9800SE MOBO: Asus S8N-SLI RAM: 1 Gb OS: Windows XP Šīs problēmas sākās apmēram pirms diviem mēnešiem, un tas ir tiešām dīvaini, lai neteiktu vairāk. Pirmais problēmas sākās ar manu desktop bloķēšanu līdz nejauši (klaviatūra nestrādās, pele pilnīgi saldētā). Reset parasti strādā, bet pat pēc tam, kamēr dators nebūs pagātnē POST, tur bija daži dīvaini reizes, kad tas pārvietojas pagātnē, un tas man zināmu, ka ir boot neveiksmi. Tomēr tas nav pēdējais ļoti ilgi. Vēlāk, tas vienkārši nebūs pagātnē POST vispār. Visi LEDs, ventilatori (dzesēšanas, CPU, VGA), gan CD diskus tomēr būtu darbs, un es uzskatu, HDD bija vērpšanas as well. Pēc dažām dienām es saņēmu apnikuši ar datoru, izslēgts PSU un ļaujiet tai sēdēt apmēram mēnesi un pusi. Tagad tas ir, ja lietas sāk iegūt interesantu. Pirms divām nedēļām, no zila, es nolēmu sākt to atkal. Voila, it booted up soda un bez visiem jautājumiem, es pat izslēdziet to un sāka to atkal bez hangup. Es rakstainas visas manas labas kharma nomaksāti off (pāris gadus atpakaļ es nejauši izlēja alu uz manu laptop, tas pārstāja strādāt par nedēļu, tad booted up soda naudu, ka). Es jāpapildina kaut ko nozīmīgu un formatēt cieto disku, un viss šķita meklē atkal. Diemžēl tas bija īslaicīgs, pēc dažām dienām dators būtu atslēga atkal. Hitting reset pogas vairākas reizes šķita, lai atrisinātu jautājumu, bet, lo un redzi, tur nāca diena, kad dators vienkārši neietu pagātnes POST. Dažas quirks, kas varētu būt vērts pieminēt: laikā, kad desktop uzsāka darbu jauna, es atklāju, ka, atstājot vienu vai darot pamata lietas kā sērfošana internetā radītu to lock up. Sākuma piemērošana kā spēle, tomēr neļautu ieslodzīt. Es izeju pieteikumu un ļaut datoram sēdēt stundām ilgi bez papildu problēmas. Man ir sajūta, ka MOBO var būt vaininieks šeit, bet es vēlētos iegūt kādu otro atzinumus pirms varu veikt jebkāda veida aparatūras investīcijas. Paldies jau iepriekš par jebkādu palīdzību / padomu Jūs varat padarīt. |
|
| |||
| |||
| izmēģināt atvienojot nevajadzīga aparatūras ierīcēm. piemēram, CD / DVD ROM diskdziņi, kas veltīta grafikas karti (ja jūsu mātesplatē ir būvēti vienā, gan - savienot monitoru this), kaut kas cits instalēta jūsu PCI slots. Vienkārši atstāt HDD plugged in Varētu būt aparatūras konfliktu. Man bija līdzīga problēma otro dienu ar maniem brāļiem mašīna, tā vienkārši tur iet ap aprindās apmēram pēc stundas tikai to boot up no zila dažreiz. Sapratu, tā bija DVD ROM kļūdains. |
![]() |
|
| Bookmarks |