Ciudat POST problemă PSU: Earthwatts 680W
CPU: AMD Athlon x64 2 4200
VGA: GeForce 9800SE
Mobo: Asus S8N-SLI
RAM: 1 Gb
Sistem de operare: Windows XP
Această problemă a inceput circa două luni în urmă, şi ea a fost foarte ciudat să spui cel mai puţin. Prima a început cu problemele mele de birou de blocare până aleatoriu (tastatură, nu vor funcţiona, mouse-ul complet îngheţat). O resetare ar obicei, locul de muncă, dar chiar şi după un timp în care computerul nu va primi trecut post; au existat câteva clipe de răgaz în care s-ar muta trecut-o, şi mi s-ar informa că a fost un eşec de boot. Aceasta, cu toate acestea, nu a trecut foarte mult timp. Apoi, el nu ar primi doar POST trecut la toate. Toate de LED-uri, ventilatoare (răcire, CPU, VGA), ambele unităţi de stocare CD-ul ar lucra în continuare, şi cred că HDD filare a fost, de asemenea. După câteva zile, tocmai m-am saturat de computer, oprit PSU şi lăsaţi-o să se aşeze pentru despre o lună şi jumătate.
Acum, acest lucru este în cazul în care lucrurile încep să se interesante. Acum două săptămâni, din senin, am hotărât să-l înceapă din nou. Voila, este încărcat până bine şi fără nici o problemă; chiar am închis-o jos şi a început să-l din nou, fără o hangup. M-am gândit tot meu bun sfârşit kharma plătit (a câţiva ani am varsat accidental bere de pe laptop-ul meu, s-a oprit de lucru pentru o săptămână, apoi bootat de bine dupa aceea). Am ceva important susţinută şi de formatare a hard-disk, iar lucrurile păreau să se caută din nou. Din păcate, acest lucru a fost de scurtă durată; după câteva zile în care computerul ar bloca din nou. Apăsând butoanele de reset de cateva ori părea pentru a rezolva problema, dar, lo şi iată, nu a venit o zi când computerul doar nu ar merge mai departe POST.
Câteva quirks, care poate fi de remarcat: în momentul în care spaţiul de lucru a început să lucreze din nou, am aflat că lăsând în pace, sau de a face lucruri de bază cum ar fi navigarea pe web ar provoca-o pentru a bloca. Începând cu o cerere ca un joc, deşi, ar preveni bloca. Aş putea ieşi din aplicaţia de calculator şi să stai ore în şir, fără alte probleme.
Am un sentiment că mobo poate fi vinovat de aici, dar as vrea sa iau niste două avize înainte de a-mi face nici hardware investiţii. Multumesc anticipat pentru orice ajutor / sfat puteţi face. |