menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Divný POST tému

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 23:44
Nový člen skupiny

Default Divný POST tému

PSU: Earthwatts 680W
CPU: AMD Athlon X64 2 4200
VGA: GeForce 9800SE
Mobo: Asus S8N-SLI
RAM: 1 Gb

Tento problém sa začal asi pred dvoma mesiacmi a je to naozaj divné prinajmenšom. Prvé problémy začali s mojím stolnom zamykanie sa náhodne (klávesnica nebude fungovať, myš úplne mrazené). A reset by obvykle pracujú, ale ešte po chvíli počítač by dostať cez POST, tam boli niekoľko odd časy, kedy by sa pohybovať v minulosti, a to by mne informoval, že došlo k zlyhaniu boot. To však nebolo posledné veľmi dlho. Potom, len by sa nemala dostať cez POST vôbec. Všetky LED, ventilátorov (chladenie, CPU, VGA), a to ako CD diskov by ešte prácu, a já se domnívám, že HDD je pradiarenského rovnako. Po niekoľkých dňoch som otrávená s počítačom, vypnutý v PSU a nechať ju sedieť asi mesiac a pol.

Teraz, to je to, kde začať získať zaujímavé. Pred dvoma týždňami, zčistajasna, rozhodol som sa začať ju znova. Voila, je zaviesť do poriadku a bez akejkoľvek tému, já jsem dokonca zavrel ju a začal ju opäť bez hangup. Myslel som všetky moje dobré kharma nakoniec vyplatila (o niekoľko rokov späť som omylom vypustené pivo na mojom notebooku, že prestal pracovať na týždeň, potom štartoval až po jemné, že). I zálohované všetko dôležité a naformátovaná pevný disk a čo sa zdalo byť opäť hľadali. Bohužiaľ to bol krátky-žil, po niekoľkých dňoch počítač by zámku znova. Zasiahnutí reset tlačítka niekoľkokrát zdalo, že tento problém vyriešiť, ale aj A aj, prišiel deň, keď je počítač len by nemalo ísť minulosti POST.

Pár výstredností, ktoré môžu byť vhodné spomenúť: v čase, kedy na ploche začal pracovať znova, som zistil, že ho opúšťajú, alebo robiť základné veci ako je surfovanie na webe by to orámovanie. Spustení aplikácie, ako sú hry, aj keď by sa zabránilo orámovanie. Mohl bych výstupe žiadosti a nechať sedieť pri počítači hodiny na konci bez ďalších problémov.

Mám pocit, že Mobo môže byť vinníkom, ale rád by som nejaký druhý názory predtým, než som vykonávať akékoľvek hardvérové investícií. Vďaka vopred za pomoc / radu môžete poskytnúť.
Old 22. júna 2009, 02:10
Člen Skupina

Default Divný POST tému

skúste Disconnecting zbytočné hardvérové zariadenia. napríklad CD / DVD ROM, špecializované grafickej karte (ak vaša základná doska je postavená na jednom rovnako - pripojenie monitora k tomuto), nič iného nainstalované PCI sloty. Nech HDD zapojený palcov by mohol byť konflikt hardvéru. Mal som podobný problém, na druhý deň s moji bratia stroj, je len priebežne prebiehajúce kolo v kruhu asi hodinu, potom len spustiť zčistajasna niekedy. Prišiel na to bola DVD ROM chybné.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
HP Photosmart 8250 divná otázka! amyreaney Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 16. júna 2009 01:52
Divný Výtlačok - testdisk detekuje iba jednu oblasť gitarman4 Drives & Removable Media 0 4. júna 2009 18:52
Divný niečo deje ........ Bubba Spoločenstva Novinky a chat 6 1. jún 2009 10:29
Divný mikrofón Problem Už ne Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 19. december 2008 19:01
Divný Ram? newbuilderkid Procesory, základné dosky & RAM 5 14. augusta 2007 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.