Уеирд ПОСТАВИ тема Псу: Еартхуаттс 680У
ЦПУ: АМД Атхлон 64 2 4200
ВГА: ГеФорце 9800СЕ
Мобо: Асус С8Н-сли
РАМ: 1 ГБ
ОС: Уиндоус КСП
Овај проблем се почео око два месеца, и то је било стварно чудно да кажем најмање. Први проблеми почели са својим лоцкинг уп насуми десктоп (тастатура неће радити, миш у потпуности замрзнута). А поново би обично раде, али чак и након неког времена се рачунар не би добили ПОСТАВИ прошлости, било је неколико пута распарен где би за покрет то прошлост, а то би ме обавјештавају да је боот фаилуре. То, међутим, није последњи врло дуго. Напокон, он једноставно не би добили протеклих ПОСТАВИ уопште. Све од ЛЕДс, фановима (хладјење, ЦПУ, ВГА), како би ЦД погони још увек ради, и мислим да је ХДД спиннинг ас уелл. Након неколико дана сам добио храњен горе са рачунаром, искључио псу и нека га сјести за око месец и по.
Сад, ово је место где ствари почињу добити занимљив. Две недеље, као гром из ведрог неба, ЈА одлучио је да то старт уп агаин. Воила, она боотед се фино и без проблема, а ја ни то затворити доле и почео га опет без хангуп. Схватио сам све моје добре кхарма коначно отплаћен (неколико година назад сам случајно проливена пива на мој лаптоп је престао радни за недељу дана, онда се фино боотед након тога). ЈА подупирач горе ништа важно и форматира хард диск, и ствари као да се гледа горе опет. Нажалост, то је краткотрајно, неколико дана након што се рачунар поново ће увојак. Ударање и ресет дугмад неколико пута чинило да бисте решили проблем, али ево и гле, дође дан када се рачунар једноставно не би проћи ПОСТ.
Неколико куиркс које мај бити вриједно спомена: у време кад је почео да ради поново десктоп, открио сам да то оставља на миру, или радиш основне ствари попут сурфовања интернет би га закључати. Почетна програм као игру, иако би се спречио увојак. Нисам могао а да изађете из апликације и нека рачунара сједити сатима на крају без било какве даље проблеме.
Имам осећај да је мобо мај бити кривац овде, али бих волео да бисте добили неки други мишљења пре него што сам направити никакве хардверске инвестиције. Хвала унапред за било какву помоћ / савет можете узвратити. |