Weird POST випуск Блок живлення: 680W EarthWatts
Процесор: AMD Athlon x64 2 4200
VGA: GeForce 9800SE
Mobo: Asus S8N-SLI
ОЗУ: 1 Gb
ОС: Windows XP
Ця проблема почалася близько двох місяців тому, і це було дуже дивно, щоб не сказати більше. Перші випуски почалося з мого робочого столу замок до випадковим чином (клавіатура не буде працювати, миша повністю заморожена). Скинути, як правило, працюють, але навіть після того, коли комп'ютер не буде пройти POST, там було кілька непарних часи, коли вона буде рухатися повз неї, і було б повідомити мені, що є Boot Failure. Це, однак, не дуже довго. Потім, він просто не буде пройти всі посади. Всі світлодіоди, вентилятори (охолодження, процесор, VGA), і CD-дисків буде працювати, і я вважаю, що жорсткий диск крутилась також. Через кілька днів мені просто набридло з комп'ютером, вимкнув БП і нехай він сидить близько місяця-півтора.
Тепер, це коли речі починають отримати цікавий. Два тижні тому, блакить, і я вирішив почати її знову. Вуаля, його завантаження до штрафу і без будь-якого питання, і я навіть закрив його і почали його знову без зависання. Я вирішив всі мої хороші Kharma нарешті виплатили (кілька років тому я випадково пролив пиво на моєму ноутбуці, вона перестала працювати протягом тижня, то завантаження з голочки після цього). Я нічого резервні копії важливих і відформатувати жорсткий диск, і, здавалося, що дивиться вгору знову. На жаль, це було недовгим, після декількох днів комп'ютер буде замикати знову. Не затримуючись Кнопка скидання в кілька разів здавалося, для вирішення цього питання, але, аж ось настав день, коли комп'ютер просто не буде проходити повз POST.
Деякі особливості, які можуть бути, варто відзначити: той час, коли на робочому столі знову почали працювати, я виявив, що залишити його в спокої, або робити елементарні речі, як веб-серфінг б призвести до її замкнути. Запуск програми, як ігри, однак, не дозволить замкнути. Я міг вийти з програми, і нехай комп'ютером сидіти годинами без будь-яких подальших проблем.
У мене є відчуття, що материнська плата може бути винуватцем тут, але я хотів би отримати другу думку, перш ніж робити інвестиції будь-якого обладнання. Спасибо заранее за будь-яку допомогу / консультаційні послуги ви можете надати. |