menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Co je to případ modding?

Reply

Thread Nástroje
Old 3. října 2006, 15:09
Člen Skupina

Default Co je to případ modding?

Case modding (také známý jako případ změny) je modifikace a skříně počítače * V případě, že počítač * V úpravě se jedná o počítač v každém non-standardním způsobem se považuje případ modding.

Mnoho lidí, zejména hardware nadšencu, použijte případě mods vytvořit si, že prokáže své počítače 'moc. Změněno počítačů se často ocitají v LAN stran, kdy jejich majitelé je na displeji u ostatních hráčů pro zobrazení a pro konečnou chlubení. Case Modding se také o vlastní projev a ukazuje, co si jako modder nemůže zosobni. Většina případě mods bude vybudována na téma (např. Hulk case)

Doufám, že toto vám pomohla pochopit, co je případ modding.

Jason
Old 3. října 2006, 15:11
Administrátor Skupina

Dobrý post kámo!

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. října 2006, 20:33
Člen Skupina

Pro můj počítač, jsem si zvolil velmi základní věci. Bylo to velmi těžké najít pravé části k uložení uvnitř ačkoli. Nyní, když je vše nastavit Přál bych si vybrat něco trochu vymyšleného. Myslím si, že můžete vždy upgrade v budoucnu.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hrubou silou případě modding. hehe hataw13 Případy & Napájecí zdroje 3 8 června 2009 15:42
Autorun Modding pro externí pevný disk - Automatické zvuku Při připojit Clayton Multimedia & Kodeky 6 29. března 2009 20:05
Herní Deisign a nebo modding ....... Bubba PC a herní konzole 4 11. Září 2008 20:42
Můj případ PC modding Rik Případy & Napájecí zdroje 18 25. prosince 2007 09:11
Nejlepší věc pro mě Homosexuál Případy & Napájecí zdroje 5 6. Prosinec 2007 02:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.