![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Case modding (také známý jako případ změny) je modifikace a skříně počítače * V případě, že počítač * V úpravě se jedná o počítač v každém non-standardním způsobem se považuje případ modding. Mnoho lidí, zejména hardware nadšencu, použijte případě mods vytvořit si, že prokáže své počítače 'moc. Změněno počítačů se často ocitají v LAN stran, kdy jejich majitelé je na displeji u ostatních hráčů pro zobrazení a pro konečnou chlubení. Case Modding se také o vlastní projev a ukazuje, co si jako modder nemůže zosobni. Většina případě mods bude vybudována na téma (např. Hulk case) Doufám, že toto vám pomohla pochopit, co je případ modding. Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý post kámo!
| |||
| |||
| Pro můj počítač, jsem si zvolil velmi základní věci. Bylo to velmi těžké najít pravé části k uložení uvnitř ačkoli. Nyní, když je vše nastavit Přál bych si vybrat něco trochu vymyšleného. Myslím si, že můžete vždy upgrade v budoucnu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hrubou silou případě modding. hehe | hataw13 | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 8 června 2009 15:42 |
| Autorun Modding pro externí pevný disk - Automatické zvuku Při připojit | Clayton | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. března 2009 20:05 |
| Herní Deisign a nebo modding ....... | Bubba | PC a herní konzole | 4 | 11. Září 2008 20:42 |
| Můj případ PC modding | Rik | Případy & Napájecí zdroje | 18 | 25. prosince 2007 09:11 |
| Nejlepší věc pro mě | Homosexuál | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 6. Prosinec 2007 02:24 |
| Thread Nástroje | |
| |