![]() |
|
| |||
| |||
| Υπόθεση modding (επίσης γνωστή ως υπόθεση τροποποίηση) είναι η τροποποίηση του υπολογιστή εξέδρα * Η περίπτωση του υπολογιστή * Με την τροποποίηση η περίπτωση του υπολογιστή σε κάθε μη τυποποιημένο τρόπο θεωρείται περίπτωση modding. Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα τους λάτρεις του υλικού, χρήση mods περίπτωση να δημιουργήσει μια εμφάνιση που δείχνει τους υπολογιστές "δύναμη. Τροποποιημένο υπολογιστές που βρίσκονται συχνά σε LAN μέρη όπου οι ιδιοκτήτες τους έχουν στη διάθεση τους για άλλους παίκτες για να δείτε και για την τελική κομπορρημοσύνη δικαιωμάτων. Υπόθεση Modding είναι επίσης περίπου αυτοέκφρασης και δείχνει τι ως modder μπορεί να εκπληρώσει και να προσαρμόσετε. Τα περισσότερα από τα mods θα οικοδομηθεί γύρω από ένα θέμα (π.χ. η περίπτωση σκάφος) Η ελπίδα αυτό βοήθησε να καταλάβετε τι περίπτωση είναι modding. Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλή μετά mate!
| |||
| |||
| Για τον υπολογιστή μου, να επιλέξω μια πολύ βασική υπόθεση. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τη σωστή μέρη να χωράει μέσα και αν είναι. Τώρα που όλα είναι όλα συσταθεί Μακάρι να μπορούσε να έχει συλλεγεί κάτι λίγο πιο φανταχτερό. Νομίζω ότι μπορεί πάντοτε αναβάθμιση στο μέλλον. |