![]() |
|
| |||
| |||
| Case modding (הידוע גם בשם מקרה שינוי) הוא שינוי של מחשב מרכב * המקרה של המחשב באמצעות שינוי * במקרה של מחשב שאינו נחשב בדרך הרגילה מקרה modding. אנשים רבים, במיוחד חומרה enthusiasts, השתמש מקרה mods ליצור מבט אשר מדגים את המחשבים 'כוח. מחשבים שהשתנו לעיתים למצוא בכתובת LAN הצדדים שבו בעליהם חייבים להציג אותם על אחרים כדי להציג Gamers ועל Ultimate התאמרות הזכויות. Case Modding הוא גם לגבי הביטוי העצמי מראה לך מה שכן modder יכולים לבצע התאמה אישית ו. רוב המקרים mods יהיו בנויים סביב נושא (Eg. The Hulk מקרה) מקווה שזה עזר לך להבין מה הוא המקרה modding. ג 'ייסון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבר טוב לכתוב!
| |||
| |||
| עבור המחשב שלי, אני בוחר מאוד בסיסי מקרה. זה היה מאוד קשה למצוא את הזכות חלקים בתוך כך שיתאים למרות זאת. כעת, הכל להגדיר הלוואי הייתי יכול לבחור משהו קצת יותר לחבב. אני מניח שאני תמיד יכול לשדרג בעתיד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כוח פראי מקרה modding. hehe | hataw13 | מקרים & ספקי כוח | 3 | 8 יוני 2009 15:42 |
| האוטומטית Modding עבור כונן קשיח חיצוני - Autoplay צליל פקוק כאשר בשנת | Clayton | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 29 מרץ 2009 20:05 |
| משחק Deisign ו או modding ....... | Bubba | PC & קונסולת משחקים | 4 | 11th ספטמבר 2008 20:42 |
| במקרה שלי PC modding | Rik | מקרים & ספקי כוח | 18 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 09:11 |
| מקרה הכי טוב בשבילי | Raver | מקרים & ספקי כוח | 5 | 6 דצמבר 2007 02:24 |
| שרשרת כלים | |
| |