![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cauza Modding (cunoscut şi sub numele de modificare cazul) este de a modifica un computer şasiu * În cazul în care computerul * Prin modificarea cazul în care computerul în orice mod non-standard este considerat cazul Modding. Multe persoane, în special hardware entuziaşti, mods cazul utilizării pentru a crea o privire care demonstrează pe computerele acestuia "putere. Modificat de calculatoare sunt adesea găsite la LAN părţi în cazul în care proprietarii lor le au de pe ecran pentru alte joc pentru a vizualiza şi pentru drepturile final lăudăroşenie. Cauza este, de asemenea, despre Modding auto exprimare şi de ceea ce arată ca modder pot realiza şi personaliza. Cea mai mare parte a mods caz va fi construit în jurul unei teme (de exemplu, de schelet cazul) Sper că acest lucru a ajutat să înţelegeţi ce Modding este cazul. Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bun post amice!
| |||
| |||
| Pentru calculatorul meu, am alege o bază foarte caz. A fost foarte greu să găseşti dreptul părţi pentru a se potrivi cu toate că în interiorul acestuia. Acum, că totul este în înfiinţat As fi vrut sa luat ceva un pic mai la modă. Cred ca am putea oricând upgrade în viitor. |
![]() |
|
| Marcaje |