![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Case modding (tiež známy ako prípad zmeny) je modifikácia a skrinky počítača * V prípade, že počítač * V úprave sa jedná o počítač v každom non-štandardným spôsobom sa považuje prípad modding. Veľa ľudí, najmä hardware nadšence, použite prípade mods vytvoriť si, že preukáže svoje počítače 'moc. Zmenené počítačov sa často ocitajú v LAN strán, keď ich majitelia je na displeji u ostatných hráčov pre zobrazenie a pre konečnú chlubení. Case modding sa aj o vlastný prejav a ukazuje, čo si ako modder nemôže zosobni. Väčšina prípade mods bude vybudovaná na tému (napr. Hulk case) Dúfam, že toto vám pomohla pochopiť, čo je prípad modding. Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý post kamoš!
| |||
| |||
| Na môj počítač, som si zvolil veľmi základné veci. Bolo to veľmi ťažké nájsť pravej časti na uloženie vnútri hoci. Teraz, keď je všetko nastaviť Prial by som si vybrať niečo trochu vymysleného. Myslím si, že môžete vždy upgrade v budúcnosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hrubou silou prípade modding. hehe | hataw13 | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 8 júna 2009 15:42 |
| Autorun modding pre externý pevný disk - Automatické zvuku Pri pripojiť | Clayton | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. marca 2009 20:05 |
| Herné Deisign a alebo modding ....... | Bubba | PC a herné konzoly | 4 | 11. September 2008 20:42 |
| Môj prípad PC modding | Rik | Prípady & Napájacie zdroje | 18 | 25. decembra 2007 09:11 |
| Najlepšia vec pre mňa | Homosexuál | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6. December 2007 02:24 |
| Thread Tools | |
| |