![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Цасе Моддинг (такође познат као случај модификација) је мијењање неког рачунара шасије * У случају да рачунар * мењањем случају рачунар на било који начин нестандардни сматра случај Моддинг. Многи људи, посебно хардверских ентузијаста, користите МОДс случају да креирате формат који показује својим рачунарима 'власт. Модифиед рачунара су често наћи на ЛАН партије, где су њихови власници их на екрану за друге играче за преглед и за ултимате хвалисати права. Цасе Моддинг такође о селф експрессион и приказује оно што сте као моддер може остварити и персонализирати. Већина случају МОДс изградити ће се око теме (нпр. у случају Хулк) Надам се да разумете ово помогло што је случај Моддинг. Јасон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добра другарица пост!
| |||
| |||
| За мој рачунар, ЈА изабрати врло основни случај. Било је јако тешко наћи право дијела сместе га ипак. Сада када је све све поставите желим ја могао да има покупили нешто мало више завољети. Мислим да могу увек надоградње у будућности. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бруталност цасе Моддинг. хехе | хатау13 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 8. јуна 2009 15:42 |
| Ауторун за Моддинг Екстернал Хард Дриве - АутоПлаы звука Када прикључени на струју | Цлаытон | Мултимедија и кодеци | 6 | 29 март 2009 20:05 |
| Дивљач и Деисигн или ....... Моддинг | Буббле | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 11. сеп 2008 20:42 |
| Мој пц цасе Моддинг | Рик | Цасес & Поуер Супплиес | 18 | 25 децембар 2007 09:11 |
| Најбољем случају за мене | Педер | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 6 децембар 2007 02:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |