![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моддинг справи (також відомого як справа модифікація) є зміною в корпусі комп'ютера * У випадку з комп'ютером * Змінивши випадку з комп'ютера в будь-якій нестандартній вважається випадок моддінгу.
Багато людей, особливо любителі апаратних, моди прецедент створити вигляд, що влада демонструє свої комп'ютери. Модифіковані комп'ютери часто виявляються на стороні LAN, де їх власники їх на дисплей для геймерів інший для перегляду і для остаточного права хвастощі. Справа моддінг також про самовираження і показуючи, що ви як моддінгу можна досягти і персоналізації. Більшість справ моди будуть побудовані на одній темі (наприклад разі Халк) Сподіваюся, що це допомагає вам зрозуміти, що ця справа моддінгу. Jason |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Гарна посаду мат!
|
|||
|
|||
|
Для мого комп'ютера, я вибираю дуже простий випадок. Було дуже важко знайти правильне частин для всередині нього, хоча. Тепер, коли все у створенні Хотів би я вибрав дещо трохи більше фантазії. Думаю, я завжди можете виконати оновлення в майбутньому.
|