по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Какъв компютър имате ли?

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти септември 2006, 11:03
Член Група

Default Какъв компютър имате ли?

Имам Dell 5150, какво ще използвате? Също така каква марка бихте силно препоръчваме?
Old 26-ти септември 2006, 12:07
Администратор Група

Персонализирано - Вграден моите собствени.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26-ти септември 2006, 12:25
Член Група

Имам HP T4 .. нещо, но е разби в момента. Така че на компютъра съм момента използва е Sony аз не знам да намерите модел име.

Знам, че му един стар компютър, тъй като все пак е парче ****, но това е друга история.

Бих искал една персонализирана построен за мен, но те вероятно са скъпи.
Old 26-ти септември 2006, 12:30
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Компютърна Spec
Бих искал една персонализирана построен за мен, но те вероятно са скъпи.
Неговата не е по-скъпо, отколкото отива в Superstore и купуваш маркови.

Пуснете ме PM Ако някога какво нещо цени нагоре.
Old 26-ти септември 2006, 12:36
Член Група

Аз ще се водят, че в ума, като помощник предлагат да изградят една за мен като 400 лири с много добри неща в него, но майка ми каза не, защото това, което, ако нещо спрели работа и не Терес гаранция.

И тя отиде да купи един от магазина и се изтръгнат от ... А също и скъсах гаранцията все пак!
Old 26-ти септември 2006, 13:12
Член Група

Моят любим и евтиният компютър е настолен пуснати topgether от местен магазин, че събра componants това, което искаше.

Тези дни са склонни да купуват основно стандартния пакет. Моят десктоп е Dell, защото беше много лоша, след преместването в САЩ и те са единственото място, предлагащи основно думата cruncher машина за под $ 300, доставени. Аз съм при никакви илюзии, че това е машина qualioty UT го прави това, което се нуждаете. Това изглежда да има проблем за охлаждане, така винаги съм го оставите изключено и изключени, когато не се използват.

Тогава, когато бях banked няколко paycehcks Имам Toshiba сателитни лаптопа. Винаги съм си отидат с Toshiba за преносими компютри, както трябва, само основни спецификациите и цената им е доста добра - и те са много строги. Аз имам две стари toshibas, които все още работят, но са остарели извън мястото, където ще бъде обновяване на разумното.
Old 27-ми септември 2006, 08:48
Член Група

Построих си компютри за игри и създаване на 3D и графичен дизайн, а другата е за движение 3D светлината simulations/3D Оказване.

Персонализираната строят или вкъщи изграждане е далеч по-добър компютър. Големи компютъра да използват евтини части за бита, че купувачите не се тревожи, а след това шамар на огромни допълнителни разходи.

Когато си купувате части ли избор на всеки, за да изградят нещо мога да мисля, почти толкова голяма марка компютри са лесни за ритъм на изпълнение и външност. Всяка част идва с гаранция, както стандартните им без допълнително да плащат за гаранция. Някои части има три години гаранция.

Добър да е Boxxtech за високи края медии производство и правилната поддръжка. Мога да спаси стотици сградата си със същата спецификационен все пак.
Dell е втора, но много прави грешката да купуваш медии или офис компютър за игри.

А, В £ 400 за компютър може звук добра, но тя приучавам Run последните мачове. Някои от по-евтина марка компютри имат usless Intel графични чипове и няма слотове за ъпгрейд на графични чипове. Техните натоварвания от тези момчета в подкрепа форуми за игри сайтове оплаквам за лошо изпълнение или играта приучавам план. Консултациите обикновено се закупят компютри за игри и прекарват повече този път.
Old 1 октомври 2006, 09:58
Член Група

Имам Dell 8400, че си купих около година и половина. Когато си купих това беше началото на гамата .. Вече не. : (

Ето и спецификациите:

Intel Pentium 4 660 (3.6 GHz)
1GB RAM
NVidia GeForce 6800GT
250GB твърд диск
Old 1 октомври 2006, 14:07
Член Група

Аз в момента имат Dell Дименсия 400, но аз съм на път да си изградят собствени. Ето и статистиката:

1GB RAM
160GB HDD
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "плазмен екран

Отивам да го използват компютър за повечето всичко. Игри и работа включени. Аз съм за планиране на обучението някои 3DS Макс и се надяваме, че тази машина може да побере със собствена срещу него.
Old 12 октомври 2006, 16:17
Член Група

За първи път имаше Dell, която е продължила пет години. Тогава подредени персонализиран изгради PC онлайн и накрая го върне два часа дни по-късно. Не бях доволен от това как те са го. Тогава подредени моите собствени части онлайн и да я тури заедно себе си.

Правейки това, аз бях в състояние да направят още по-мощен компютър за по-малко пари. Той играе игри много добре, така че аз съм наистина щастлива с него.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc