menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Jaký typ počítače máte?

Reply

Thread Nástroje
Old 26.září 2006, 11:03
Člen Skupina

Default Jaký typ počítače máte?

Mám Dell 5150, co používáte? Také jakou značku byste vysoce doporučit?
Old 26.září 2006, 12:07
Administrátor Skupina

Vlastní - Built moje vlastní.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26.září 2006, 12:25
Člen Skupina

Mám HP t4 .. něco, ale to rozbil v tuto chvíli. Takže jsem v současnosti počítač používáte, je Sony nevím, bylo najít název modelu.

Vím, že svůj starý počítač i když je to kousek ****, ale to je jiný příběh.

Rád bych jeden zvyk postavený pro mě, ale oni jsou asi dražší.
Old 26.září 2006, 12:30
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal Počítačové Spec
Rád bych jeden zvyk postavený pro mě, ale oni jsou asi dražší.
Jeho ne dražší než bude supermarket a nákup značku.

Napište mi hodin, pokud jste někdy něco, co do ceny.
Old 26.září 2006, 12:36
Člen Skupina

Budu mít na paměti, jako kamarád nabídl vybudovat mi jednou za 400 liber, jako se v opravdu dobré věci, ale moje máma řekla, že ne, protože co kdyby něco přestalo fungovat a theres žádná záruka.

Tak šla a koupila jeden z prodejny a dostal ošizený ... Oh také jsem zlomil záruka anyway!
Old 26.září 2006, 13:12
Člen Skupina

Můj oblíbený a nejlevnější počítač byl stolní topgether dát do místního obchodu, který shromáždil componants, že jste chtěli.

V těchto dnech mám tendenci si koupit základní standardní balík. Můj desktop je Dell, protože jsem byl velmi chudý po příchodu do USA a oni byli jediné místo, nabízející základní slovní superpočítač stroj za 300 dolarů doručena. Já jsem žádné iluze, že je qualioty stroj až to dělá to, co potřebuju. Zdá se, že problém chlazení, tak jsem vždycky nechat vypnutý a odpojený, pokud je nepoužíváte.

Pak, když jsem se naklonila pár paycehcks Mám satelit Toshiba laptop. Vždycky jsem jet s Toshiba pro notebooky, jak potřebuji jen základní specifikace, a jejich cena je docela dobré - i oni jsou velmi robustní. Mám dvě stará toshibas, že stále fungují, ale jsou zastaralé za bodem modernizace by bylo rozumné.
Old 27.září 2006, 08:48
Člen Skupina

Postavil jsem si svůj vlastní jeden počítač pro hraní her a práci a vytváření 3D grafický design, druhá je pro spuštění 3D světle simulations/3D Rendering.

Postavený na zakázku nebo doma postavit, je daleko lepší počítač. Velkými výrobci počítačů využívat levné díly na kousky, které kupující nemají starosti a pak udeřit na velké dodatečné náklady.

Když jsem koupím díly mám všechny volby, takže můžu stavět něco, co mě napadlo vypnout tak velký značkových počítačů je snadné porazit na výkon a vzhled. Každá část přichází se zárukou standardně oni žádné další platit za záruku. Některé díly mají tři roky záruku.

Je dobré, aby Boxxtech pro vysokou produkci konce médií a odpovídající podporu. Nemůžu zachránit stovky budování vlastní se stejným spec ačkoli.
Dell přijde druhý, ale mnozí dělají tu chybu, nákup médií, nebo kancelářský počítač pro hraní her.

Ã, Â 400 liber pro počítač mohl zvuk dobrý, ale ono zvyklý spustit nejnovější hry. Některé z levnějších značkových počítačů mají usless grafické čipy Intel a žádné sloty pro upgrade grafické čipy. Jejich zatížení tihle kluci na podporu fóra na stránkách hry si stěžovat na špatný výkon, nebo hru zvyklý běžet. Poradenství běžně koupit herní počítač a věnovat více této doby.
Old 1 října 2006, 09:58
Člen Skupina

Mám dell 8400, který jsem koupil asi rok a půl. Když jsem ho koupil byl nejvyšší z řady .. už ne. : (

Zde jsou parametry:

Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz)
1GB RAM
Nvidia Geforce 6800GT
250GB pevným diskem
Old 1 října 2006, 14:07
Člen Skupina

I v současné době Dell Dimension 400, ale já jsem asi stavět své vlastní. Zde jsou statistiky:

1GB RAM
160GB HDD
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "Plazmové obrazovky

Chystám se, že používání počítače pro většinou všechno. Hraní her a práci v ceně. Mám v plánu nějaké učení 3ds max a doufejme, že stroj může držet vlastní proti němu.
Old 12 října 2006, 16:17
Člen Skupina

Nejprve jsem měl Dell, který trval pět let. Pak jsem objednal vlastní build on-line PC a nakonec se vrátil se o dva dny později. Nebyl jsem spokojen, jak se postavil. Pak jsem objednal vlastní součásti on-line a dát dohromady sám.

Tím jsem mohl udělat ještě výkonnější počítač za méně peněz. Hraje hry velmi dobře, takže jsem opravdu spokojený s tím.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký je nejlepší způsob OS / Computer dostat? MadHatter Obecné Software Chat 4 20.října 2009 12:56
Jaký software je to? luqmoon Obecné Software Chat 4 25. ledna 2009 17:06
Instalace nového ram a není jistě, zda je to správné mpenney Procesory, základní desky & RAM 9 9. září 2008 15:01
Jaký druh memoery? Ratphink120 Procesory, základní desky & RAM 3 26. května 2008 22:12
Jaký typ PSU a chlazení mám pro svůj nový počítač? Compasky Případy & Napájecí zdroje 2 13. ledna 2008 11:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.