![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Dell 5150, co používáte? Také jakou značku byste vysoce doporučit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastní - Built moje vlastní.
| |||
| |||
| Mám HP t4 .. něco, ale to rozbil v tuto chvíli. Takže jsem v současnosti počítač používáte, je Sony nevím, bylo najít název modelu. Vím, že svůj starý počítač i když je to kousek ****, ale to je jiný příběh. Rád bych jeden zvyk postavený pro mě, ale oni jsou asi dražší. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Napište mi hodin, pokud jste někdy něco, co do ceny. |
|
| |||
| |||
| Budu mít na paměti, jako kamarád nabídl vybudovat mi jednou za 400 liber, jako se v opravdu dobré věci, ale moje máma řekla, že ne, protože co kdyby něco přestalo fungovat a theres žádná záruka. Tak šla a koupila jeden z prodejny a dostal ošizený ... Oh také jsem zlomil záruka anyway! |
|
| |||
| |||
| Můj oblíbený a nejlevnější počítač byl stolní topgether dát do místního obchodu, který shromáždil componants, že jste chtěli. V těchto dnech mám tendenci si koupit základní standardní balík. Můj desktop je Dell, protože jsem byl velmi chudý po příchodu do USA a oni byli jediné místo, nabízející základní slovní superpočítač stroj za 300 dolarů doručena. Já jsem žádné iluze, že je qualioty stroj až to dělá to, co potřebuju. Zdá se, že problém chlazení, tak jsem vždycky nechat vypnutý a odpojený, pokud je nepoužíváte. Pak, když jsem se naklonila pár paycehcks Mám satelit Toshiba laptop. Vždycky jsem jet s Toshiba pro notebooky, jak potřebuji jen základní specifikace, a jejich cena je docela dobré - i oni jsou velmi robustní. Mám dvě stará toshibas, že stále fungují, ale jsou zastaralé za bodem modernizace by bylo rozumné. |
|
| |||
| |||
| Postavil jsem si svůj vlastní jeden počítač pro hraní her a práci a vytváření 3D grafický design, druhá je pro spuštění 3D světle simulations/3D Rendering. Postavený na zakázku nebo doma postavit, je daleko lepší počítač. Velkými výrobci počítačů využívat levné díly na kousky, které kupující nemají starosti a pak udeřit na velké dodatečné náklady. Když jsem koupím díly mám všechny volby, takže můžu stavět něco, co mě napadlo vypnout tak velký značkových počítačů je snadné porazit na výkon a vzhled. Každá část přichází se zárukou standardně oni žádné další platit za záruku. Některé díly mají tři roky záruku. Je dobré, aby Boxxtech pro vysokou produkci konce médií a odpovídající podporu. Nemůžu zachránit stovky budování vlastní se stejným spec ačkoli. Dell přijde druhý, ale mnozí dělají tu chybu, nákup médií, nebo kancelářský počítač pro hraní her. Ã, Â 400 liber pro počítač mohl zvuk dobrý, ale ono zvyklý spustit nejnovější hry. Některé z levnějších značkových počítačů mají usless grafické čipy Intel a žádné sloty pro upgrade grafické čipy. Jejich zatížení tihle kluci na podporu fóra na stránkách hry si stěžovat na špatný výkon, nebo hru zvyklý běžet. Poradenství běžně koupit herní počítač a věnovat více této doby. |
|
| |||
| |||
| Mám dell 8400, který jsem koupil asi rok a půl. Když jsem ho koupil byl nejvyšší z řady .. už ne. : ( Zde jsou parametry: Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz) 1GB RAM Nvidia Geforce 6800GT 250GB pevným diskem |
|
| |||
| |||
| I v současné době Dell Dimension 400, ale já jsem asi stavět své vlastní. Zde jsou statistiky: 1GB RAM 160GB HDD AMD 3500 + GeForce 7300GT 19 "Plazmové obrazovky Chystám se, že používání počítače pro většinou všechno. Hraní her a práci v ceně. Mám v plánu nějaké učení 3ds max a doufejme, že stroj může držet vlastní proti němu. |
|
| |||
| |||
| Nejprve jsem měl Dell, který trval pět let. Pak jsem objednal vlastní build on-line PC a nakonec se vrátil se o dva dny později. Nebyl jsem spokojen, jak se postavil. Pak jsem objednal vlastní součásti on-line a dát dohromady sám. Tím jsem mohl udělat ještě výkonnější počítač za méně peněz. Hraje hry velmi dobře, takže jsem opravdu spokojený s tím. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký je nejlepší způsob OS / Computer dostat? | MadHatter | Obecné Software Chat | 4 | 20.října 2009 12:56 |
| Jaký software je to? | luqmoon | Obecné Software Chat | 4 | 25. ledna 2009 17:06 |
| Instalace nového ram a není jistě, zda je to správné | mpenney | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 9. září 2008 15:01 |
| Jaký druh memoery? | Ratphink120 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 26. května 2008 22:12 |
| Jaký typ PSU a chlazení mám pro svůj nový počítač? | Compasky | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 13. ledna 2008 11:42 |
| Thread Nástroje | |
| |