![]() |
|
| |||
| |||
| Πήρα μια Dell 5150, what do you use? Επίσης, ποια μάρκα θα highly recommend? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom - Χτισμένο το δικό μου.
| |||
| |||
| Έχω ένα HP t4 .. κάτι, αλλά είναι έσπασε τη στιγμή. Έτσι, ο υπολογιστής μου σήμερα με τη χρήση είναι μια Sony δεν ξέρω ήταν να βρει το όνομα του μοντέλου. Ξέρω έναν παλιό υπολογιστή της, μολονότι, καθώς είναι ένα κομμάτι **** αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θα ήθελα ένα έθιμο που κατασκευάζονται για μένα, αλλά είναι μάλλον ακριβά. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πέτα μου ένα PM αν ποτέ τι κάτι τιμές πάνω. |
|
| |||
| |||
| Θα κρατήσω αυτό κατά νου, ως σύντροφος προσφέρθηκε να χτίσει ένα για μένα όπως και 400 λίρες με πραγματικά καλή ουσία σε αυτήν, αλλά τη μαμά μου γιατί δεν είπε τι θα γίνει αν κάτι σταμάτησε να λειτουργεί και theres δεν παρέχει καμία εγγύηση. Έτσι πήγε και αγόρασε ένα από το κατάστημα και πήρα εξαπατάται ... Ω, επίσης, έσπασα την εγγύηση έτσι κι αλλιώς! |
|
| |||
| |||
| Ο αγαπημένος μου και φθηνότερη υπολογιστή ήταν ένα desktop που topgether από ένα τοπικό κατάστημα που συναρμολογείται το componants ότι θέλατε. Αυτές τις μέρες έχω την τάση να αγοράσει ένα βασικό πακέτο. Επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου είναι Dell, επειδή ήμουν πολύ κακή μετά τη μετακίνηση προς τις ΗΠΑ και ήταν το μόνο μέρος που προσφέρει μια βασική μηχανή cruncher λέξη για παραδίδονται κάτω από $ 300. Δεν έχω αυταπάτες ότι πρόκειται για μια qualioty ut μηχάνημα κάνει αυτό που χρειάζομαι. Φαίνεται να υπάρχει ψύξη θέμα γι 'αυτό πάντα αφήστε το απενεργοποιημένο και αποσυνδεδεμένο όταν δεν χρησιμοποιούνται. Στη συνέχεια, όταν είχα αποθηκευμένου μερικές paycehcks πήρα ένα φορητό υπολογιστή Toshiba δορυφόρου. Πάντα πάμε με την Toshiba για φορητούς υπολογιστές όπως έχω ανάγκη μόνο τις βασικές προδιαγραφές και η τιμή τους είναι πολύ καλή - επίσης, είναι πολύ έντονος. Έχω δύο παλιές toshibas ότι ακόμα δουλειά, αλλά είναι παρωχημένες πέρα από το σημείο όπου η αναβάθμιση θα ήταν λογικό. |
|
| |||
| |||
| Η κατασκευή τους υπολογιστές μου, ένα για gaming και τη δημιουργία 3D γραφικών και το έργο του σχεδιασμού, και η άλλη για τη λειτουργία 3D φως simulations/3D Rendering. Ένα έθιμο είναι κατασκευασμένο ή σπίτι οικοδομήσουμε είναι μια πολύ καλύτερη υπολογιστή. Μεγάλοι κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών χρησιμοποιούν φθηνό ανταλλακτικών για τα κομμάτια που οι αγοραστές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, και στη συνέχεια ράπισμα για ένα τεράστιο επιπλέον κόστος. Όταν πάρω τα μέρη μου να πάρω την επιλογή του ώστε να μπορώ να οικοδομήσουμε τίποτα που μπορώ να σκεφτώ μακριά τόσο μεγάλο υπολογιστές μάρκας είναι εύκολο να νικήσει σχετικά με τις επιδόσεις και την εμφάνιση. Κάθε μέρος έρχεται με εγγύηση ως πρότυπο το δικό τους δεν επιπλέον να πληρώσει για την εγγύηση. Ορισμένα μέρη έχουν τρία χρόνια εγγύηση. Ένα καλό είναι να Boxxtech για υψηλή παραγωγή τέλος των μέσων ενημέρωσης και την κατάλληλη υποστήριξη. Μπορώ να σώσει εκατοντάδες κατασκεύασε τη δική μου με το ίδιο spec όμως. Dell καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, αλλά πολλοί κάνουν το λάθος της αγοράς ενός μέσων μαζικής ενημέρωσης ή υπολογιστή του γραφείου για gaming. Γ, Β £ 400 για έναν υπολογιστή μπορεί να ακούγεται καλό αλλά είναι συνηθισμένο τρέξιμο τα τελευταία παιχνίδια. Μερικά από τα φθηνότερα υπολογιστές σημάτων παρουσιάζει το usless γραφικών Intel τσιπ και δεν υποδοχές για την αναβάθμιση του τσιπ γραφικών. Το δικό τους φορτία από αυτούς τους τύπους στο φόρουμ υποστήριξης για τα παιχνίδια τοποθεσίες διαμαρτύρονται για τις χαμηλές επιδόσεις ή την εκτέλεση συνηθισμένο παιχνίδι. Οι συμβουλές που αγοράζουν συνήθως έναν υπολογιστή τυχερά παιχνίδια και δαπανούν περισσότερο αυτή τη φορά. |
|
| |||
| |||
| Έχω μια dell 8400 που αγόρασα για ένα και ενάμιση χρόνο πριν. Όταν το αγόρασα ήταν κορυφή της σειράς .. Οχι πια. : ( Εδώ είναι τα specs: Intel Pentium 4 660 (3.6 GHz) 1GB RAM NVIDIA GeForce 6800GT 250GB σκληρός δίσκος |
|
| |||
| |||
| Εγώ σήμερα έχουν Dell Dimension 400, αλλά είμαι έτοιμος να δημιουργήσει το δικό μου. Εδώ είναι τα στατιστικά: 1GB RAM 160GB HDD AMD 3500 + GeForce 7300GT 19 "οθόνη πλάσματος Πάω να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή ως επί το πλείστον για τα πάντα. Gaming και την εργασία συμπεριλαμβάνονται. Είμαι σχεδιασμός για την εκμάθηση ορισμένων 3DS Max και ευελπιστούμε ότι η μηχανή μπορεί να κρατήσει αυτό είναι δικό εναντίον της. |
|
| |||
| |||
| Είχα την πρώτη την Dell, η οποία διήρκεσε πέντε χρόνια. Τότε, ανέθεσε την κατασκευή προσαρμοσμένη σε απευθείας σύνδεση με υπολογιστή και κατέληξα να την επιστρέψει δύο μέρες αργότερα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που το έφτιαξαν. Στη συνέχεια διέταξε τη δική μου μέρη σε απευθείας σύνδεση και το έθεσε ο ίδιος μαζί. Με τον τρόπο αυτό, είχα την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα πιο ισχυρό υπολογιστή με λιγότερα χρήματα. Παίζει πολύ καλά παιχνίδια, οπότε είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο είναι το καλύτερο είδος του OS / Υ για να πάρετε; | MadHatter | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 20 Οκτωβρίου 2009 12:56 |
| Τι είδους λογισμικό είναι αυτό; | luqmoon | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 25 Ιαν 2009 17:06 |
| Εγκατάσταση Νέας ram και δεν βέβαιος εάν είναι η σωστή | mpenney | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 9ο Σεπ 2008 15:01 |
| Τι είδους memoery; | Ratphink120 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 26η Μαΐου 2008 22:12 |
| Τι είδους PSU και ψύξης πρέπει να πάρω για τη νέα μου υπολογιστή; | Compasky | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 13 Ιαν 2008 11:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |