manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Kakav kompjuter imate?

Reply

Thread Tools
Old 26. Ruj 2006, 11:03
Member Group

Imam Dell 5150, što vi koristite? I što bi ti brand visoko preporučiti?
Old 26. Ruj 2006, 12:07
Administrator Group

Custom - Ugrađenu moj posjedovati.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. Ruj 2006, 12:25
Member Group

Imam HP T4 .. nešto, ali je razbila u trenutku. Tako se ja trenutno računalo koristeći Sony je ne znam bilo je pronaći model name.

Znam jedan njen stari kompjuter kao da je komad **** ali to je druga pricca.

Htjela bih Custom izgrađen za mene, ali oni su vjerojatno skuplji.
Old 26. Sep 2006, 12:30
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Computer Izvanred
Htjela bih Custom izgrađen za mene, ali oni su vjerojatno skuplji.
Njegova neće biti skuplje od odlaska na superstore i kupuju brand name.

Drop me na PM ako ste ikada nešto što se cijeni.
Old 26. Ruj 2006, 12:36
Member Group

Ja ću držati to na umu, kao mate ponudili da grade jednu za mene kao £ 400 s jako dobre stvari u njemu, ali moja mama je rekao ne, jer što ako se nešto prestao radni i theres no warranty.

I ode ona i kupila jedan od trgovine i got ripped off ... Oh i ja prodriješe jamstvenog anyway!
Old 26. Sep 2006, 13:12
Member Group

Moja omiljena i najjeftinije računalo je računalo stavili topgether po lokalnoj trgovini koji je sastavljen componants koji ste htjeli.

Ovih dana sam tendencijelno kupiti osnovni standard paket. Moj desktop Dell je zato što sam bio veoma siromašan, nakon premještanja u SAD-u i da su jedino mjesto nudi osnovna riječ cruncher stroj za ispod $ 300 dostavljena. Ja sam pod br iluzije da je taj stroj qualioty čini ono što mi treba. Čini se da ima problem hlađenja pa sam uvijek ostavite isključeno UNPLUGGED i kada nije u uporabi.

Tada, kada sam imao paralelna nekoliko paycehcks Imam laptop Toshiba satelit. Ja uvijek ići s Toshiba prijenosnih računala za što mi je potrebno samo osnovno naočale i njihova cijena je prilično dobro - također su vrlo robusni. Imam dvije stare toshibas koji još uvijek rade, ali su zastarjeli i izvan mjesta gdje bi se razumni nadograđujete.
Old 27. Ruj 2006, 08:48
Member Group

Sam sagradio svoje kompjutere jedan za gaming i kreiranje 3D rada i grafički dizajn, drugi je za pokretanje simulations/3D Rendering 3D svjetlu.

Prilagođeni izgradili ili gradimo dom je daleko bolji kompjuter. Velika računala branse koristiti jeftini dijelovi za bita da kupci ne brinite, a zatim slap na veliku dodatnih troškova.

Kad sam kupiti moje dijelove ja dobiti izbor bilo tako da sam može izgraditi ništa ne mogu isključiti, tako misle veliki brand računala lako pobijediti na performanse i izgled. Svaki dio ima jamstvo kao standardni njihove bez dodatnog plaćanja za jamstvo. Neki dijelovi imaju tri godine jamstva.

Dobro je napraviti Boxxtech za visoke kraju medijskoj proizvodnji i pravilnu potporu. Ne mogu spremiti svoju stotine zgrada s istim spec. ipak.
Dell dolazi drugi, ali mnogi čine grešku kupnje medija ili ureda računalo za igranje.

A, Â £ 400 za računalo možda dobar zvuk, ali navika pokretati najnovije igre. Neki od jeftiniji brand računala imaju usless Intel graphics chips i bez utora za nadogradnju grafike čipovima. Njihova opterećenja tih dečki u forumima podrške za igre sučelja gunđanje o siromašnima performanse ili u igri ima običaj prikazivati. Savjeti normalno je kupiti gaming računala i potrošiti više ovaj put.
Old 1. listopad 2006, 09:58
Member Group

Imam Dell 8400 koju sam kupio oko godinu i pol dana. Kad sam ga kupio je vrhu raspona .. više nema. : (

Evo naočale:

Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz)
1GB RAM
Nvidia Geforce 6800GT
250GB hard disk
Old 1. listopad 2006, 14:07
Member Group

Ja trenutno imaju Dell Dimension 400, ali ja sam oko da izgrade svoje. Evo statistika:

1GB RAM
160GB HDD
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "plazma ekran

Im 'idući u računalo koje koristite za uglavnom sve. Igre i rad uključen. Ja sam na planiranje učenja neke 3DS Max, i nadajmo se da stroj može držati ga vlastitim protiv njega.
Old 12. listopad 2006, 16:17
Member Group

Sam prvi put imala Dell, koji je trajao pet godina. Zatim sam naručio prilagođeni graditi PC online i na kraju vraća ga dva dana kasnije. Nisam bila zadovoljna kako su ga sagradili. I onda naručio svoje dijelova online i stavi zajedno sebe.

Mimo događaj ovaj, bio sam u mogućnosti to učiniti još moćno računalo za manje novca. Ona igra igre vrlo dobro, tako da sam stvarno sretna s njom.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.