kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Milyen számítógépre van?

Reply

Téma eszközök
Old 26. Sep 2006, 11:03
Csoport tagja

Default Milyen számítógépre van?

Van egy Dell 5150, mit használ? Mit is akarsz márka ajánljuk?
Old 26. Sep 2006, 12:07
Administrator Group

Egyéni - Beépített magam.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. Sep 2006, 12:25
Csoport tagja

Van egy HP t4 .. valamit, de nem törte meg a pillanatot. Így a számítógép vagyok Jelenleg a Sony nem tudom, volt, hogy a modell neve.

Tudom, hogy a régi számítógép bár ez egy darab **** de ez egy másik történet.

Szeretnék egy egyedi épült meg, de ezek valószínűleg drágábbak.
Old 26. Sep 2006, 12:30
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by Számítógép-Spec
Szeretnék egy egyedi épült meg, de ezek valószínűleg drágábbak.
Az sem drágább, mint megy a Superstore és felvásárlási márkanév.

Drop me a PM, ha valaha valami, amit árú fel.
Old 26. Sep 2006, 12:36
Csoport tagja

Fogok tartani, hogy szem előtt tartva, mint a haver felajánlotta, hogy építsenek nekem egy hasonló 400 font az igazán jó dolog benne, de anyám azt mondta nem, mert mi van, ha valami nem működik, és ott nincs garancia.

Így ment, és vásárolt egyet a boltba, és megvan beolvasott le ... Ó, én is eltörtem a jótállás mindenképpen!
Old 26. Sep 2006, 13:12
Csoport tagja

A kedvenc és legolcsóbb asztali számítógép volt, hogy a helyi topgether tárolni, hogy az összeszerelt componants hogy akarsz.

Ezek a napok Én inkább vásárolnak alapvető standard csomag. Saját Desktop Dell, mert nagyon rossz után, hogy az USA és ők voltak az egyetlen hely kínál alapvető szó cruncher gép alatt 300 $ szállítani. Én sem illúzióim, hogy ez egy qualioty gép-hoz azt, amire szükségem van. Úgy tűnik, hogy a hűtés kérdése így mindig hagyjuk, hogy ki kell kapcsolni, és unplugged, ha nem használjuk.

Aztán mikor a bankom néhány paycehcks Van egy Toshiba Satellite laptop. Én mindig a Toshiba a laptop, mint én csak alapvető specs, és az ár nagyon jó - azt is, hogy nagyon erős. Van két régi toshibas, hogy még mindig működik, de már elavult, azon a ponton túl, ahol korszerűsítése lenne értelme.
Old 27. Sep 2006, 08:48
Csoport tagja

Most saját számítógépek egy a 3D-s játékokhoz, valamint a munka és a grafikai tervezés, a másik pedig a futó 3D Rendering simulations/3D könnyű.

Egyéni épített vagy otthon építeni egy sokkal jobb számítógépet. Nagy számítógép-használat döntéshozók olcsó alkatrészek a bit, hogy a vásárlókat ne aggódj, majd egy hatalmas ütés extra költség.

Amikor vásárolni én részei jutok a választott bármely úgyhogy bármit lehet építeni azt hiszem ki olyan nagy márka számítógépek könnyen verte a teljesítmény, és örömmel. Minden egyes része érkezik garanciális standard övék külön fizetni garancia. Egyes részek már három év garancia.

Jó, hogy van Boxxtech a magas termelési média és a megfelelő támogatás. Meg tudom menteni száz épület a saját, ugyanolyan spec is.
A Dell csak a második helyen, de sokan azt a hibát felvásárlás a média, illetve az irodai számítógép gaming.

Ã, Â £ 400 a számítógép esetleg hang jó, de ez szokás futtatni a legújabb játékokat. Néhány olcsóbb márka számítógépek a usless Intel grafikus chipek és nem résidők frissítse a grafikus chipeket. Övék terhelésre ezek a fickók a támogatási fórumok Játékok oldalak panaszkodnak rossz teljesítmény, illetve a játék szokott futni. A tanácsadás általában nem vesz egy számítógépes játékokhoz és többet ebben az időben.
Old Október 1 2006, 09:58
Csoport tagja

Van egy dell 8400 amit vettem kb másfél éve volt. Mikor vette meg azt a felső tartományban .. Már nem. : (

Itt vannak a specifikációk:

Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz)
1GB RAM
Nvidia Geforce 6800GT
250GB Merevlemez
Old Október 1 2006, 14:07
Csoport tagja

Én jelenleg a Dell Dimension 400, de kb hogy az enyém. Itt van a statisztika:

1GB RAM
160GB hdd
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "plazma képernyő

Elmegyek, hogy használják ezt a számítógépet többnyire mindent. Játék és munka is. Én tervezem, hogy valamilyen tanulási 3DS Max és remélem, hogy a gép tudja tartani a saját ellen.
Old Október 12 2006, 16:17
Csoport tagja

Először is a Dell, amely öt év. Aztán rendelt egyéni építsen PC online és végül visszatér két nappal később. Nem voltam boldog, hogy hogyan építették. Én majd a saját részre, és az interneten össze magam.

Így volt képes arra, hogy egy még nagyobb teljesítményű számítógépre, kevesebb pénzért. Ezt nagyon jól játszik játékokat, úgyhogy nagyon boldog vagyok vele.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi a legjobb fajta OS / Computer to get? Madhatter General Chat szoftver 4 Október 20, 2009 12:56
Milyen program ez? luqmoon General Chat szoftver 4 25. január 2009 17:06
Az új ram, és nem biztos abban, hogy a megfelelő típusú mpenney Processzorok, alaplapok és RAM 9 9. Szeptember 2008 15:01
Milyen memoery? Ratphink120 Processzorok, alaplapok és RAM 3 26. május 2008 22:12
Milyen tápegység és hűtés kell jutok az én új számítógépre? Compasky Cases & Power Supplies 2 13. január 2008 11:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.