![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Dell 5150, מה אתה משתמש? המותג גם מה היית ממליצה בחום? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מותאם אישית - מובנה שלי.
| |||
| |||
| יש לי HP T4 .. משהו, אבל זה נשבר ברגע. אז המחשב אני משתמשת היא סוני אני לא יודע היו למצוא שם הדגם. אני יודע המחשב הישן שלה, אם כי כמו שזה חתיכת **** אבל זה כבר סיפור אחר. הייתי רוצה אחד מותאם אישית בנה לי, אבל הם בטח יקרים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זרוק לי PM אם אי פעם את מה משהו במחיר. |
|
| |||
| |||
| אני אשמור את זה בחשבון, כמו חבר הציע לי לבנות אחד כזה עם 400 קילו חומר ממש טוב בזה, אבל אמא שלי אמרה לא, כי מה אם משהו הפסיק לעבוד Theres אחריות. אז היא הלכה וקנתה אחד בחנות וקיבלתי תלש ... הו גם שברתי אחריות בכל מקרה! |
|
| |||
| |||
| אהובה על המחשב הזול ביותר שלי היתה לשים את שולחן העבודה topgether בחנות המקומית התאספו componants שאתה רוצה. בימים אלה אני נוטה לקנות חבילה סטנדרטית בסיסית. שולחן העבודה שלי הוא של Dell, כי הייתי עני מאוד אחרי שעבר בארה"ב הם המקום היחיד המציע מכונת בסיסי cruncher מילה תחת $ 300 קבלתן. אני תחת אשליות שזה מכונה qualioty UT זה מה שאני צריך. נראה כי סוגיית הקירור אז אני תמיד משאיר אותו כבוי ניתק כאשר לא בשימוש. ואז כשהיה לי הפקיד paycehcks כמה יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite. אני תמיד הולך עם מחשב נייד של טושיבה גם אני צריך מפרט טכני בסיסי בלבד והמחיר שלהם הוא די טוב - גם הם מאוד חזקים. יש לי שני toshibas הישנים עדיין עובדים, אבל הם מיושנים מעבר לנקודה שבה שדרוג יהיה הגיוני. |
|
| |||
| |||
| בניתי אחד המחשבים שלי למשחקים ויצירת 3D עבודה בעיצוב גרפי, השני הוא להפעלת simulations/3D אור 3D rendering. בנוי או מותאם אישית הביתה היא לבנות מחשב הרבה יותר טוב. יצרני מחשבים גדולים להשתמש בחלקים זולים כי קונים חתיכות לא לדאוג ולאחר מכן סטירה על העלות הנוספת ענק. כשאני קונה חלקים אני מקבל את הבחירה של כל כך אני יכול לבנות משהו שאני יכול לחשוב כך גדול את מותג המחשבים קל להכות על הביצועים שלי נראה. כל חלק מגיע עם אחריות כתקן שלהם ללא תוספת לשלם עבור האחריות. חלקים מסוימים יש שלוש שנים אחריות. טוב לעשות הוא לייצור Boxxtech סוף התקשורת גבוהה ותמיכה מתאימה. אני יכול לחסוך מאות הבניין שלי עם המפרט אותו אף. דל מגיע השני אך רבים עושים את הטעות של קניית המדיה או המחשב במשרד למשחקים. Ã, Â £ 400 עבור המחשב אולי נשמע טוב אבל זה רגיל להפעיל את המשחקים החדשים ביותר. כמה מחשבים יש מותג זול גרפיקה השבבים אינטל ו usless אין חריצי לשדרג שבבי גרפיקה. עומסים שלהם אלה בחורים פורומי תמיכה למשחקי אתרים מתלונן על ביצועים ירודים או להפעיל משחק רגיל. בדרך כלל העצה היא לקנות מחשב למשחקים ואני מבלה יותר הפעם. |
|
| |||
| |||
| יש לי Dell 8400 שקניתי כשנה וחצי. כאשר קניתי אותו היה העליון של טווח .. לא עוד. : ( להלן מפרט: אינטל פנטיום 4 660 (3.6 GHz) 1GB RAM Nvidia GeForce 6800GT כונן קשיח 250GB |
|
| |||
| |||
| אני כרגע יש Dell Dimension 400, אבל אני עומד לבנות שלי. להלן נתונים סטטיסטיים: 1GB RAM 160GB HDD AMD 3500 + GeForce 7300GT 19 "מסך פלזמה אני הולך להשתמש במחשב בעיקר על הכל. העבודה כללה במשחקים. אני מתכנן ללמוד קצת על 3ds Max ואנו מקווים כי המכונה יכולה להחזיק עצמו נגדה. |
|
| |||
| |||
| אני הראשון היה דל, שנמשך חמש שנים. אז הזמנתי מחשב מקוון מותאם אישית לבנות ובסופו של דבר זה חוזר כעבור יומיים. לא הייתי מרוצה, הם בנו אותו. אני מכן הורה חלקים שלי באינטרנט ושם אותה יחד עצמי. על ידי כך, הייתי מסוגל לעשות את המחשב אפילו חזק יותר בפחות כסף. זה משחק טוב מאוד במשחקים, אז אני ממש שמח עם זה. |