![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš Dell 5150, ką jūs naudojate? Be to, kas markės norėtumėte Rekomenduojame? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom - Built savo.
| |||
| |||
| Turiu HP t4 .. ką, tačiau ji sugedo tuo metu. Todėl kompiuteris man dabar naudojate, yra "Sony" Aš nežinau, buvo rasti modelio pavadinimas. Aš žinau savo seną kompiuterį, nors ji yra iš **** gabalas, bet tai jau kita istorija. Norėčiau viena Custom pastatė mane, tačiau greičiausiai jie brangūs. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Drop me a PM, jei kada nors kas nors kaina iki. |
|
| |||
| |||
| Aš keep that in mind, kaip mate pasiūlė pastatyti mane vieną, kaip £ 400 su tikrai gerų dalykėlių į ją, bet mano mama sakė, kad ne, nes jei kas nors nustojo veikti ir Theres no warranty. Taigi, ji nuėjo ir nusipirko vieną iš parduotuvės ir gavo apiplėšti ... O taip pat aš įveikė garantija anyway! |
|
| |||
| |||
| Mano mėgstamiausia ir pigiausias kompiuterio darbalaukyje buvo įdėti topgether iki vietos parduotuvėje, kad surinkti componants, kad jūs norėjote. Šiomis dienomis esu linkęs pirkti pagrindinis standartinis paketas. Mano Desktop Dell, nes aš labai prasta perkėlus į JAV ir jiems buvo vienintelė vieta, kurioje siūlo pagrindinį žodis Cruncher mašina po 300 $ pareikšta. Aš jokiu iliuzijų, kad ji yra qualioty mašina UT tai ką man reikia. Atrodo, kad aušinimo problema, kad aš visada palikti išjungtas ir išjungtas, kai jie nenaudojami. Tada, kai man buvo pasviręs keletą paycehcks Turiu Toshiba Satellite nešiojamąjį kompiuterį. Aš visada eiti su "Toshiba" nešiojamiems kompiuteriams skirtas, kaip man reikia tik pagrindinius specifikacijų ir jų kaina yra gana geras - taip pat jie yra labai tvirtas. Turiu du senus toshibas, kad vis dar veikia, bet yra pasenę už taško, kuriame modernizavimas būtų protinga. |
|
| |||
| |||
| Aš pastatė savo kompiuteriuose viena žaidimų ir kurti 3D darbai ir grafinis dizainas, kitas skirtas rodyti 3D šviesos simulations/3D atvaizdavimas. Custom Built ar namo statyti tai daug geriau kompiuterį. Didelis kompiuterių gamintojai naudoti pigias dalys bitai, kad pirkėjai neturi jaudintis ir tada SLAP dėl didelių papildomų išlaidų. Kai aš pirkti mano dalių gausiu bet, kad galėčiau statyti ką aš galiu galvoti ne toks didelis markės kompiuterių yra lengvai įveikti veiklos rezultatų ir tikisi, pasirinkimas. Kiekviena dalis ateina su garantija standarto jiems jokių papildomų mokėti už garantiją. Kai kurios dalys yra trejų metų garantija. Gerai, kad yra Boxxtech aukštos pabaigos žiniasklaidos gamybos ir tinkamą paramą. Aš galiu išgelbėti šimtus pastato savo su tuo pačiu nors spec. Dell ateina antra, bet daug padaryti perkant žiniasklaidos priemonėse ar biuro kompiuterių žaidimų klaida. Ã, Â £ 400 už kompiuterio gali skambėti geras, bet jis įpratęs veikti naujausių žaidimų. Kai pigesni markės kompiuterių usless "Intel" grafikos lustų ir ne slots atnaujinti grafikos procesoriai. Jų apkrovų šiuos forumus žaidimų svetaines skundėsi prastos veiklos ar žaidimas įpratęs skaičiuoti vaikinai. Konsultacijos paprastai yra pirkti žaidimų kompiuterį ir praleisti daugiau šiuo metu. |
|
| |||
| |||
| Turiu Dell 8.400, kad aš nusipirkau apie pusantrų metų senumo. Kai aš nusipirkau tai ji buvo viršuje nuotolio .. nebematau. : ( Čia Specifikacijos: Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz) 1GB RAM NVIDIA GeForce 6800GT 250GB Kietasis diskas |
|
| |||
| |||
| Aš šiuo metu Dell Dimension 400, bet aš apie kurti savo. Štai statistika: 1GB RAM 160GB HDD AMD 3500 + GeForce 7300GT 19 "plazminis ekranas I'm going to naudoti, kad kompiuteris dažniausiai viskas. Žaidimų ir darbo įtraukti. Ketinu mokymąsi kai 3DS Max ir tikiuosi, kad mašina gali turėti ją savo prieš jį. |
|
| |||
| |||
| Aš pirmą kartą turėjo "Dell", kuris truko penkerius metus. Tada aš liepė Custom statyti kompiuterio internetu ir galų gale jį grąžinti po dviejų dienų. Aš nepatenkintas, kaip jie pastatė jį. I įsakė savo dalims internete ir pateikti ją kartu save. Tokiu būdu, man pavyko padaryti dar daugiau galingų kompiuterių už mažiau pinigų. Jis vaidina žaidimai labai gerai, todėl aš esu tikrai laiminga su juo. |