mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Kāda datora veida jums ir?

Reply

Thread Tools
Old Septembris 26, 2006, 11:03
Loceklis

Man Dell 5150, ko jūs izmantojat? Arī to, ko zīmolu jūs ļoti ieteiktu?
Old Septembris 26, 2006, 12:07
Administrator Group

Custom - Built mana.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 26, 2006, 12:25
Loceklis

Man ir HP t4 .. kaut ko, bet tas pārtrauca plkst brīdī. Tātad dators es esmu šobrīd izmantojat Sony Es nezinu konstatētu modeļa nosaukumu.

Es zinu savu veco datoru, taču, kā tas gabals **** bet tas ir cits stāsts.

Es gribētu vienu Custom Built man, bet tie droši vien ir dārgi.
Old Septembris 26, 2006, 12:30
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Computer Spec
Es gribētu vienu Custom Built man, bet tie droši vien ir dārgi.
Tās nav dārgāks nekā doties uz superstore un pērk zīmolu.

Drop man PM, ja Jums kādreiz kas kaut cenas uz augšu.
Old Septembris 26, 2006, 12:36
Loceklis

Es paturēt to prātā, kā mate piedāvāja izveidot man viens uz līdzīgu £ 400 ar tiešām labu sabāzt, bet mani mammai teica nē, jo kas notiks, ja kaut kas pārstāja darboties un theres no warranty.

Tāpēc viņa aizgāja un nopirka vienu no veikalu un ieguva ripped off ... Ak, arī man pārrāva garantija vienalga!
Old Septembris 26, 2006, 13:12
Loceklis

My favorite un lētākais dators desktop laist topgether ar vietējo veikalu, kas montē componants ka jūs vēlējāties.

Šajās dienās es parasti pērk pamatstandarts paketi. Mans desktop ir Dell, jo man bija ļoti slikti pēc pārcelšanās uz ASV un tie bija vienīgā vieta, kas piedāvā pamata vārds cruncher aparātu zem 300 $ piegādāts. Man nav ilūziju, ka tas ir qualioty mašīna ut tas, kas man nepieciešams. Šķiet, ka dzesēšanas jautājumu, lai es vienmēr atstāj izslēgts un atvienots, kad to nelieto.

Tad, kad man bija uzkrāt pāris paycehcks Man Toshiba Satellite klēpjdators. Es vienmēr iet ar Toshiba par klēpjdatoriem, jo man ir tikai pamata specs, un to cena ir diezgan laba - arī viņi ir ļoti spēcīgi. Man ir divas vecas toshibas, kas joprojām strādā, bet ir novecojuši pēc vietas, kur modernizāciju būtu saprātīgi.
Old Septembris 27, 2006, 08:48
Loceklis

Man būvētas savu datoru vienu spēļu un izveidojot 3D darba un grafiskais dizains, kas ir braukšanas 3D gaismas simulations/3D Rendering.

Custom Built vai mājas būvēt, ir daudz labāk datoru. Liela datora veidotājiem izmantot lētus daļas biti, kas pircējiem nav jāuztraucas, un tad taisni uz milzīgas papildu izmaksas.

Kad es pērku mana daļas man izvēlēties jebkuru, lai es varētu izveidot kaut ko es domāju, ka pie tik lielas firmas datori ir viegli beat par paveikto un izskatu. Katra daļa nāk ar garantiju kā standarta savējo nav papildus jāmaksā par garantiju. Dažas daļas ir trīs gadu garantija.

Labu darīt ir Boxxtech augsta beigās nesēju ražošana un pienācīgu atbalstu. Es varu izglābt simtiem ēka savu ar paša spec though.
Dell ieņem otro vietu, bet daudzi padarīt kļūda pirkšanas plašsaziņas līdzekļu vai biroja datoru spēļu.

Ã, Â £ 400 par datoru, var izklausīties labi, bet tas paradis palaist jaunākās spēles. Daži no lētāku zīmolu datoriem ir usless Intel grafikas mikroshēmām un nav slots, lai uzlabotu grafikas mikroshēmām. Savas kravas šo atbalsta forumus spēļu vietu sūdzas par sliktu darbību vai spēli paradis darboties puiši. Konsultāciju parasti ir nopirkt spēļu datoru un pavadīt vairāk šo laiku.
Old 1 oktobris 2006, 09:58
Loceklis

Man ir dell 8.400, ka esmu nopircis par pusotru gadu atpakaļ. Kad es pirkusi to top no diapazona .. nav vairs. : (

Šeit ir specs:

Intel Pentium 4 660 (3.6 GHz)
1GB RAM
Nvidia Geforce 6800GT
250GB cietais disks
Old 1 oktobris 2006, 14:07
Loceklis

Man šobrīd ir Dell Dimension 400, bet es esmu par to, lai izveidotu savu. Šeit ir statistika:

1GB RAM
160GB HDD
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "Plasma Screen

I'm going to izmantot datoru lielākoties viss. Spēļu un darba included. Es plānoju uz mācību daži 3DS Max un cerams, ka mašīna varētu būt tā paša pret to.
Old 12 oktobris 2006, 16:17
Loceklis

Es pirmo reizi bija Dell, kas ilga piecus gadus. Tad es pasūtīts pēc pasūtījuma veidot datoru tiešsaistē un beidzās atpakaļ divas dienas vēlāk. Es nebiju laimīgs ar to, kā viņi to ir radījuši. Es vēlāk pasūtīja savu daļu tiešsaistē un nodot to arī sevi.

Ar šādu rīcību, man bija iespēja veikt vēl jaudīgāku datoru par mazāku naudu. Tas spēlē spēles ir ļoti labi, tāpēc es esmu ļoti apmierināts ar to.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.