rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Jaki komputer masz?

Reply

Narzędzia wątku
Old 26-cia Wrz 2006, 11:03
Członek grupy

Default Jaki komputer masz?

Mam Dell 5150, czego używasz? Również co marki Pan wysoko polecić?
Old 26-cia Wrz 2006, 12:07
Administrator Group

Custom - Wbudowany własne.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26-cia Wrz 2006, 12:25
Członek grupy

Mam HP t4 .. coś, ale wybuchła w momencie. Więc komputera jestem obecnie używa Sony nie wiem było znaleźć nazwę modelu.

Znam swój stary komputer choć jak to kawał **** ale to inna historia.

Chciałbym jeden niestandardowy zbudowane dla mnie, ale są one prawdopodobnie drogie.
Old 26-cia Wrz 2006, 12:30
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by Komputer Spec
Chciałbym jeden niestandardowy zbudowane dla mnie, ale są one prawdopodobnie drogie.
Jego nie będzie droższe niż do Superstore i zakupu marką.

Drop me a PM jeśli kiedykolwiek coś co się cenach.
Old 26-cia Wrz 2006, 12:36
Członek grupy

I będzie to pod uwagę, jako oficer oferowanych zbudować jeden dla mnie jak 400 funtów z naprawdę dobrych rzeczy w nim, ale moja mama nie powiedziała, ponieważ jeśli coś popsuło i nie theres gwarancji.

Ona poszła i kupił jeden ze sklepu i dostał zgrywanie off ... Och także Zbiłem gwarancji anyway!
Old 26-cia Wrz 2006, 13:12
Członek grupy

Moja ulubiona i najtańszy komputer na pulpicie umieścić topgether przez magazyn lokalny że zmontowane w componants że chciałeś.

Te dni skłaniają do kupowania podstawowych pakietów standardowych. Mój desktop jest Dell, ponieważ byłem bardzo zły po przeprowadzce do Stanów Zjednoczonych i byli tylko miejsce oferujące podstawowe słowo cruncher maszyny na mocy 300 dolarów wydał. Ja w żadnych złudzeń, że jest to maszyna qualioty zrobić to co trzeba. Wydaje się więc problem chłodzenia zawsze pozostawić wyłączony i odłączony, gdy nie są używane.

Wtedy, kiedy miałem kilka banków paycehcks mam laptopa Toshiba satelitarnej. I zawsze z jak dla laptopów Toshiba muszę tylko podstawowe specyfikacje i ich cena jest bardzo dobra - także są bardzo silne. Mam dwa stare toshibas, że nadal działają, ale są nieaktualne poza miejscem, w którym modernizacji miałoby sens.
Old 27-te Wrz 2006, 08:48
Członek grupy

I zbudował własne jeden dla komputerów do gier i tworzenia grafiki 3D oraz projektowania, drugi do prowadzenia lekkich simulations/3D Rendering 3D.

Niestandardowy zbudowany lub zbudowanie domu jest znacznie lepszy komputer. Duży komputer decydentów korzystania z tanich części do bitów, że kupujący nie martwić, a następnie spoliczkować na wielką dodatkowych kosztów.

Kiedy kupić moje części I get wybór wszelkich więc mogę zbudować coś mogę myśleć off tak wielki marki komputerów są łatwe do wykonania i na pokonanie wygląda. Każda część pochodzi z gwarancji w standardzie ich nie płacić za dodatkową gwarancję. Niektóre części mają trzy lata gwarancji.

Dobry jest Boxxtech się do produkcji wysokiej klasy nośników i właściwego wsparcia. Mogę zapisać setki własnego budynku o takiej samej specyfikacji though.
Dell pochodzi wiele sekund, ale popełnia błąd zakupu mediów lub w biurze komputer do gier.

Ă, Â £ 400 na komputerze może dobrego dźwięku, ale wont uruchamiać najnowsze gry. Niektóre z komputerów tańsze marki mają usless Intel Graphics chipów nie slots aktualizacji grafiki żetonów. Ich ładunki tych kolesi w forum wsparcia dla gier witryn skarżą się słabe wyniki lub gry wont run. Doradztwo zwykle jest zakup gier komputerowych i tym razem poświęcić więcej.
Old 1 październik 2006, 09:58
Członek grupy

Mam dell 8400 że kupiłem około pół roku temu. Gdy kupiłem to był początek zakresie .. Not anymore. : (

Oto specyfikacje:

Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz)
1GB RAM
NVidia GeForce 6800GT
Dysk twardy 250 GB
Old 1 październik 2006, 14:07
Członek grupy

I obecnie mają Dell Dimension 400, ale o budowanie własnego. Oto statystyki:

1GB RAM
160 GB Hdd
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "ekran plazmowy

I'm going to wykorzystanie tego komputera dla większości wszystko. Gier i prac. I'm planowania nauki niektórych 3ds Max i mamy nadzieję, że maszyna może posiadać swoje własne przeciw.
Old 12. października 2006, 16:17
Członek grupy

Po raz pierwszy miał Dell, która trwała pięć lat. Wtedy zarządził zbudowanie własnego komputera w trybie online, a zakończył się powrót go dwa dni później. Nie byłem zadowolony ze sposobu jej budowy. I następnie zamówiła własną części Internecie i umieścić go wraz siebie.

W ten sposób udało mi się dokonać jeszcze więcej komputer za mniejsze pieniądze. Odgrywa gry bardzo dobrze, więc jestem naprawdę zadowolony z niego.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.