![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Dell 5150, czego używasz? Również co marki Pan wysoko polecić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom - Wbudowany własne.
| |||
| |||
| Mam HP t4 .. coś, ale wybuchła w momencie. Więc komputera jestem obecnie używa Sony nie wiem było znaleźć nazwę modelu. Znam swój stary komputer choć jak to kawał **** ale to inna historia. Chciałbym jeden niestandardowy zbudowane dla mnie, ale są one prawdopodobnie drogie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Drop me a PM jeśli kiedykolwiek coś co się cenach. |
|
| |||
| |||
| I będzie to pod uwagę, jako oficer oferowanych zbudować jeden dla mnie jak 400 funtów z naprawdę dobrych rzeczy w nim, ale moja mama nie powiedziała, ponieważ jeśli coś popsuło i nie theres gwarancji. Ona poszła i kupił jeden ze sklepu i dostał zgrywanie off ... Och także Zbiłem gwarancji anyway! |
|
| |||
| |||
| Moja ulubiona i najtańszy komputer na pulpicie umieścić topgether przez magazyn lokalny że zmontowane w componants że chciałeś. Te dni skłaniają do kupowania podstawowych pakietów standardowych. Mój desktop jest Dell, ponieważ byłem bardzo zły po przeprowadzce do Stanów Zjednoczonych i byli tylko miejsce oferujące podstawowe słowo cruncher maszyny na mocy 300 dolarów wydał. Ja w żadnych złudzeń, że jest to maszyna qualioty zrobić to co trzeba. Wydaje się więc problem chłodzenia zawsze pozostawić wyłączony i odłączony, gdy nie są używane. Wtedy, kiedy miałem kilka banków paycehcks mam laptopa Toshiba satelitarnej. I zawsze z jak dla laptopów Toshiba muszę tylko podstawowe specyfikacje i ich cena jest bardzo dobra - także są bardzo silne. Mam dwa stare toshibas, że nadal działają, ale są nieaktualne poza miejscem, w którym modernizacji miałoby sens. |
|
| |||
| |||
| I zbudował własne jeden dla komputerów do gier i tworzenia grafiki 3D oraz projektowania, drugi do prowadzenia lekkich simulations/3D Rendering 3D. Niestandardowy zbudowany lub zbudowanie domu jest znacznie lepszy komputer. Duży komputer decydentów korzystania z tanich części do bitów, że kupujący nie martwić, a następnie spoliczkować na wielką dodatkowych kosztów. Kiedy kupić moje części I get wybór wszelkich więc mogę zbudować coś mogę myśleć off tak wielki marki komputerów są łatwe do wykonania i na pokonanie wygląda. Każda część pochodzi z gwarancji w standardzie ich nie płacić za dodatkową gwarancję. Niektóre części mają trzy lata gwarancji. Dobry jest Boxxtech się do produkcji wysokiej klasy nośników i właściwego wsparcia. Mogę zapisać setki własnego budynku o takiej samej specyfikacji though. Dell pochodzi wiele sekund, ale popełnia błąd zakupu mediów lub w biurze komputer do gier. Ă, Â £ 400 na komputerze może dobrego dźwięku, ale wont uruchamiać najnowsze gry. Niektóre z komputerów tańsze marki mają usless Intel Graphics chipów nie slots aktualizacji grafiki żetonów. Ich ładunki tych kolesi w forum wsparcia dla gier witryn skarżą się słabe wyniki lub gry wont run. Doradztwo zwykle jest zakup gier komputerowych i tym razem poświęcić więcej. |
|
| |||
| |||
| Mam dell 8400 że kupiłem około pół roku temu. Gdy kupiłem to był początek zakresie .. Not anymore. : ( Oto specyfikacje: Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz) 1GB RAM NVidia GeForce 6800GT Dysk twardy 250 GB |
|
| |||
| |||
| I obecnie mają Dell Dimension 400, ale o budowanie własnego. Oto statystyki: 1GB RAM 160 GB Hdd AMD 3500 + GeForce 7300GT 19 "ekran plazmowy I'm going to wykorzystanie tego komputera dla większości wszystko. Gier i prac. I'm planowania nauki niektórych 3ds Max i mamy nadzieję, że maszyna może posiadać swoje własne przeciw. |
|
| |||
| |||
| Po raz pierwszy miał Dell, która trwała pięć lat. Wtedy zarządził zbudowanie własnego komputera w trybie online, a zakończył się powrót go dwa dni później. Nie byłem zadowolony ze sposobu jej budowy. I następnie zamówiła własną części Internecie i umieścić go wraz siebie. W ten sposób udało mi się dokonać jeszcze więcej komputer za mniejsze pieniądze. Odgrywa gry bardzo dobrze, więc jestem naprawdę zadowolony z niego. |