mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Ce fel de calculator ai?

Reply

Thread Tools
Old 26 Sep 2006, 11:03
Grupul de stat

Am un Dell 5150, la ce va folosi? De asemenea, ceea ce ar tine de brand foarte recomanda?
Old 26 Sep 2006, 12:07
Administrator Group

Custom - Construit mea.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 26 Sep 2006, 12:25
Grupul de stat

Am un HP T4 .. ceva, dar este rupt în momentul de faţă. Deci computerul sunt în prezent cu ajutorul este un Sony nu stiu a fost de a găsi numele modelului.

Stiu ca o sa computerul vechi totusi ca este o bucata de **** dar asta e altă poveste.

Aş dori o personalizat construit pentru mine, dar acestea sunt, probabil, costisitoare.
Old 26 Sep 2006, 12:30
Administrator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Computer Spec
Aş dori o personalizat construit pentru mine, dar acestea sunt, probabil, costisitoare.
Sa nu mai scumpe decat cele de gând să o superstore şi achiziţionarea unui nume de brand.

Arunca-mi un PM dacă vreodată ceva ce preţ în sus.
Old 26 Sep 2006, 12:36
Grupul de stat

Voi ţine minte asta, ca o colega sa oferit să-mi construiesc o pentru ca 400 lire cu adevărat lucrurile în bine, dar mama a spus nu, pentru că dacă este ceva ce sa oprit de muncă şi de theres nu garantează în niciun fel.

Deci, s-a dus şi a cumpărat de la un magazin şi s-au furat ... O asemenea, mi-am rupt de garanţie, oricum!
Old 26 Sep 2006, 13:12
Grupul de stat

Mea preferată şi mai ieftin computer a fost un desktop pune topgether de către un magazin local, care a adunat componants că ai vrut.

Aceste zile am tendinţa de a cumpăra un pachet standard de bază. Meu este desktop Dell, pentru că am fost foarte săraci după ce se mută în SUA şi au fost singurul loc care oferă o bază cuvântul cruncher masina de sub 300 dolari emis. Sunt în nici iluzii că este o maşină de qualioty ut n-are ce-mi trebuie. Se pare să aibă o problemă de răcire, aşa că am mereu las oprit unplugged şi atunci când nu este utilizat.

Apoi, când am avut banked câteva paycehcks Am un laptop Toshiba satelit. Eu merg mereu cu Toshiba pentru laptop-uri ca am nevoie de doar specificaţiile de bază şi preţul lor este destul de bine - de asemenea, ele sunt foarte robust. Am două vechi toshibas că încă de lucru, dar sunt depăşite, dincolo de punctul în care ar fi modernizarea sensibil.
Old 27 Sep 2006, 08:48
Grupul de stat

Eu am construit propriul meu computere şi unul pentru jocuri 3D, crearea de muncă şi de design grafic, celălalt este pentru rularea 3D lumina simulations/3D Rendering.

O construit construi sau de domiciliu este un computer cu mult mai bine. Mare de decizie în utilizarea computerului ieftine piese de biţi pe care cumpărătorii nu vă faceţi griji despre palmă şi apoi pe un imens costuri suplimentare.

Când m-am cumpăra meu părţi am posibilitatea de a alege cu privire la orice ca sa ma pot construi ceva nu pot crede aşa de mari de pe calculatoarele de brand sunt uşor de învins pe performanţă, şi arată. Fiecare parte vine cu garanţie ca standard al lor, nu de a plăti în plus pentru garanţie. Unele piese au trei ani de garanţie.

A face bine este Boxxtech pentru sfârşitul ridicat de producţie şi de mass-media corespunzătoare de sprijin. Nu pot salva sute construirea propriul meu cu aceeaşi spec. totusi.
Dell vine doilea, dar de multe face greseala de a media buying un calculator de birou sau pentru jocuri.

Ã, Â £ 400 pentru un computer ar putea sunet bun, dar obiceiul rula cele mai recente jocuri. Unele dintre mai ieftin de brand de calculatoare au usless grafică Intel chips-uri şi nu sloturi pentru a face upgrade de cipuri grafice. Lor încărcături de acesti tipi în forumuri de asistenţă tehnică pentru site-urile de jocuri plângându-o performanţă slabă sau obiceiul rula jocul. Sfatul este în mod normal, cumpăraţi un calculator pentru jocuri şi petreacă mai mult acest moment.
Old 1 octombrie 2006, 09:58
Grupul de stat

Am un Dell 8400 care l-am cumpărat aproximativ un an şi jumătate în urmă. Când am cumpărat-o a fost început de gamă .. nu mai conteaza. : (

Aici sunt specificatiile:

Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz)
1GB RAM
NVIDIA GeForce 6800GT
250GB hard drive
Old 1 octombrie 2006, 14:07
Grupul de stat

În prezent, am avea un Dell Dimension 400, dar sunt pe cale de a construi propria mea. Aici sunt de statistici:

1GB RAM
160GB hdd
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "Plasma Screen

Mă duc să utilizeze calculatorul pentru că de cele mai multe ori totul. Jocuri şi locul de muncă incluse. Sunt planificare pe învăţare unele 3DS Max şi sperăm că-l poate trage la maşină proprie împotriva sa.
Old 12 octombrie 2006, 16:17
Grupul de stat

Am avut o prima Dell, care a durat cinci ani. Apoi mi-am comandat un personalizat construi PC on-line şi a terminat-o întoarcere două zile mai târziu. Eu nu am fost mulţumit de modul în care au construit-o. Atunci am ordonat propriul meu online părţi şi pus-o împreună mine.

Astfel, am fost în stare să facă o şi mai puternic computer pentru mai puţini bani. Se joacă jocuri foarte bine, aşa că eu sunt foarte fericit cu ea.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.