![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Dell 5150, čo používate? Tiež akú značku by ste vysoko odporučiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastné - Built moje vlastné.
| |||
| |||
| Mám HP t4 .. niečo, ale to rozbil v túto chvíľu. Takže som v súčasnosti počítač používate, je Sony neviem, bolo nájsť názov modelu. Viem, že svoj starý počítač aj keď je to kúsok ****, ale to je iný príbeh. Rád by som jeden zvyk postavený pre mňa, ale oni sú asi drahšie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Napíšte mi hodín, ak ste niekedy niečo, čo do ceny. |
|
| |||
| |||
| Budem mať na pamäti, ako kamarát ponúkol vybudovať mi raz za 400 libier, ako sa v naozaj dobré veci, ale moja mama povedala, že nie, pretože čo ak by niečo prestalo fungovať a theres žiadna záruka. Tak šla a kúpila jeden z predajne a dostal ošizené ... Oh tiež som zlomil záruka anyway! |
|
| |||
| |||
| Môj obľúbený a najlacnejší počítač bol stolný topgether dať do miestneho obchodu, ktorý zhromaždil componants, že ste chceli. V týchto dňoch mám tendenciu si kúpiť základné štandardný balík. Môj desktop je Dell, pretože som bol veľmi chudobný po príchode do USA a oni boli jediné miesto, ponúkajúci základné slovné superpočítač stroj za 300 dolárov doručená. Ja som žiadne ilúzie, že je qualioty stroj až to robí to, čo potřebuju. Zdá sa, že problém chladenia, tak som vždy nechať vypnutý a odpojený, ak ich nepoužívate. Potom, keď som sa naklonila pár paycehcks Mám satelit Toshiba laptop. Vždy som ísť s Toshiba pre notebooky, ako potrebujem len základné špecifikácie, a ich cena je docela dobré - aj oni sú veľmi robustné. Mám dve stará toshibas, že stále fungujú, ale sú zastarané za bodom modernizácia by bolo rozumné. |
|
| |||
| |||
| Postavil som si svoj vlastný jeden počítač pre hranie hier a prácu a vytváranie 3D grafický dizajn, druhá je pre spustenie 3D svetle simulations/3D Rendering. Postavený na zákazku alebo doma postaviť, je ďaleko lepší počítač. Veľkými výrobcami počítačov využívať lacné diely na kúsky, ktoré kupujúci nemajú starosti a potom udrieť na veľké dodatočné náklady. Keď som kúpim diely mám všetky voľby, takže môžem stavať niečo, čo ma napadlo vypnúť tak veľký značkových počítačov je ľahké poraziť na výkon a vzhľad. Každá časť prichádza so zárukou štandardne oni žiadne ďalšie platiť za záruku. Niektoré diely majú tri roky záruku. Je dobré, aby Boxxtech pre vysokú produkciu konca médií a primeranú pomoc. Nemôžem zachrániť stovky budovanie vlastnej sa rovnakým spec hoci. Dell príde druhý, ale mnohí robia tú chybu, nákup médií, alebo kancelársky počítač pre hranie hier. Ã, Â 400 libier pre počítač mohol zvuk dobrý, ale ono zvyknutý spustiť najnovšie hry. Niektoré z lacnejších značkových počítačov majú Usless grafické čipy Intel a žiadne sloty pre upgrade grafické čipy. Ich zaťaženie tihle kluci na podporu fóra na stránkach hry si sťažovať na zlý výkon, alebo hru zvyknutý plynúť. Poradenstvo bežne kúpiť herný počítač a venovať viac tejto doby. |
|
| |||
| |||
| Mám dell 8400, ktorý som kúpil asi rok a pol. Keď som ho kúpil bol najvyšší z rady .. už nie. : ( Tu sú parametre: Intel Pentium 4 660 (3,6 GHz) 1GB RAM Nvidia Geforce 6800GT 250GB pevným diskom |
|
| |||
| |||
| Aj v súčasnej dobe Dell Dimension 400, ale já jsem asi stavať svoje vlastné. Tu sú štatistiky: 1GB RAM 160GB HDD AMD 3500 + GeForce 7300GT 19 "Plazmové obrazovky Chystám sa, že používanie počítača pre väčšinou všetko. Hranie hier a prácu v cene. Mám v pláne nejaké učenie 3ds max a dúfajme, že stroj môže držať vlastné proti nemu. |
|
| |||
| |||
| Najprv som mal Dell, ktorý trval päť rokov. Potom som objednal vlastné build on-line PC a nakoniec sa vrátil sa o dva dni neskôr. Nebol som spokojný, ako sa postavil. Potom som objednal vlastné súčasti on-line a dať dohromady sám. Tým som mohol urobiť ešte výkonnejší počítač za menej peňazí. Hrá hry veľmi dobre, takže som naozaj spokojný s tým. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký je najlepší spôsob OS / Computer dostať? | MadHatter | Všeobecné Software Chat | 4 | 20.října 2009 12:56 |
| Aký software je to? | luqmoon | Všeobecné Software Chat | 4 | 25. januára 2009 17:06 |
| Inštalácia nového ram a nie je iste, či je to správne | mpenney | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 9. septembra 2008 15:01 |
| Aký druh memoery? | Ratphink120 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 26. mája 2008 22:12 |
| Aký typ PSU a chladenie mám pre svoj nový počítač? | Compasky | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 13. januára 2008 11:42 |
| Thread Tools | |
| |