мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Какав компјутер имате?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. сеп 2006, 11:03
Мембер Гроуп

Default Какав компјутер имате?

Имам Делл 5150, што ви користите? И шта би ти бранд високо препоручити?
Old 26. сеп 2006, 12:07
Администратор Гроуп

Цустом - Уграђену мој властити.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 26. сеп 2006, 12:25
Мембер Гроуп

Имам ХП Т4 .. нешто, али је разбила у тренутку. Тако се ја тренутно рачунар помоћу Соны је не знам било је пронаћи модел наме.

Знам један њен стари компјутер као да је комад **** али то је друга прицца.

Хтела бих прилагођени изграђен за мене, али они су вероватно скупљи.
Old 26. Сеп 2006, 12:30
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цомпутер Изванред
Хтела бих прилагођени изграђен за мене, али они су вероватно скупљи.
Његова неће бити скупље од одласка на суперсторе и купују бранд наме.

Дроп ме на ПМ ако сте икада нешто што се цени.
Old 26. сеп 2006, 12:36
Мембер Гроуп

Ја ћу држати то на уму, као мате понудили да граде једну за мене као £ 400 са јако добре ствари у њему, али моја мама је рекао не, јер шта ако се нешто престао радни и Тхереса но уарранты.

И оде она и купила један од трговине и гот риппед офф ... Ох и ја продријеше гарантног Аныуаы!
Old 26. Сеп 2006, 13:12
Мембер Гроуп

Моја омиљена и најјефтинији рачунар је рачунар ставили топгетхер по локалном трговини који је састављен цомпонантс који сте хтели.

Ових дана сам тенденцијелно купити основни стандард пакет. Мој десктоп Делл је зато што сам био веома сиромашан, након премештања у САД-у и да су једино место нуди основна реч црунцхер машина за испод 300 $ достављена. Ја сам под бр илузије да је тај машина куалиоты чини оно што ми треба. Чини се да има проблем хлађења па сам увек оставите искључено УНПЛУГГЕД и када није у употреби.

Тада, када сам имао паралелна неколико паыцехцкс Имам лаптоп Тосхиба сателит. Ја увек ићи са Тосхиба преносних рачунара за шта ми је потребно само основно наочари и њихова цена је прилично добро - такође су врло робусни. Имам две старе тосхибас који још увек раде, али су застарели и ван места где би се разумни ал̌урирате.
Old 27. сеп 2006, 08:48
Мембер Гроуп

Сам саградио своје компјутере један за гаминг и креирање 3Д рада и графички дизајн, други је за покретање симулатионс/3Д Рендеринг 3Д светлу.

Прилагођени изградили или градимо дом је далеко бољи компјутер. Велика рачунара бранше користити јефтини делови за бита да купци не брините, а затим слап на велику додатних трошкова.

Кад сам купити моје делове ја добити избор било тако да сам може изградити ништа не могу искључити, тако мисле велики бранд рачунара лако зарадити на перформансе и изглед. Сваки део има гаранцију као стандардни њихове без додатног плаћања за гаранција. Неки делови имају три године гаранције.

Добро је направити Бокскстецх за високе крају медијској производњи и правилну подршку. Не могу сачувати своју стотине зграда са истим спец ипак.
Делл долази други, али многи чине грешку куповине медија или канцеларије рачунар за играње.

А, Я £ 400 за рачунар можда добар звук, али навика да покреће најновије игре. Неки од јефтинији бранд рачунара имају услесс Интел грапхицс цхипс и без слот за надоградњу графике чиповима. Њихова оптерећења тих момци у форумима подршке за игре интерфејса гунђање о сиромашнима перформансе или у игри има обичај приказују. Савети нормално је купити гаминг рачунара и потрошите више овај пут.
Old 1. октобар 2006, 09:58
Мембер Гроуп

Имам Делл 8400 коју сам купио око годину и по дана. Кад сам га купио је врху опсега .. више нема. : (

Ево наочаре:

Интел Пентиум 4 660 (3,6 ГХз)
1ГБ РАМ
НВИДИА ГеФорце 6800ГТ
250ГБ хард диск
Old 1. октобар 2006, 14:07
Мембер Гроуп

Ја тренутно имају Делл Дименсион 400, али ја сам око да изграде своје. Ево статистика:

1ГБ РАМ
160ГБ ХДД
АМД 3500 +
ГеФорце 7300ГТ
19 "плазма екран

Им 'идући у рачунар које користите за углавном све. Игре и рад укључен. Ја сам на планирање учења неке 3ДС Макс, и надајмо се да машина може држати га сопственим против њега.
Old 12. октобар 2006, 16:17
Мембер Гроуп

Први пут сам имао Делл, који је трајао пет година. Тада сам наредио изградњу прилагођених рачунара на мрежи и на крају враћа два дана касније. Нисам био задовољан како су га градили. Тада сам наредио мој онлајн делова и ставио га заједно себе.

Код овај догађај, био сам у могућности то учинити још моћно рачунар за мање новца. Она игра игре врло добро, тако да сам стварно сретна са њом.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Која је најбоља врста ОС / компјутерска да добијете? МадХаттер Уопштено Софтуаре Цхат 4 20. Окт 2009 12:56
Какав је то софтвер? лукмоон Уопштено Софтуаре Цхат 4 25 јануар 2009 17:06
Инсталирање нових овна и не сигуран ако то право врсте мпеннеы ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 9 9. септембра 2008 15:01
Какав мемоеры? Ратпхинк120 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 26 мај 2008 22:12
Какав псу хлађење и требам добити за своје ново рачунар? Цомпаскы Цасес & Поуер Супплиес 2 13 јануар 2008 11:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц