az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Sahip bilgisayar ne tür var?

Reply

Konu Araçları
Old 26. Eylül 2006, 11:03
Üye Grubu

Ben bir Dell 5150, ne kullanıyoruz var mı? Ayrıca ne marka yüksek oranda tavsiye ederim?
Old 26. Eylül 2006, 12:07
Yönetici Grubu

Özel - Kendi Dahili.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. Eylül 2006, 12:25
Üye Grubu

Ben bir HP T4 .. bir şey, ama şu anda kırdı's. Ben şu anda kullanıyorum bilgisayarı Sony Biliyorum model ismi bulmak olduğunu kalmamasıdır.

Ben onun bir eski bilgisayar biliyorum ancak olarak **** bir parça, ancak ayrı bir tartışma.

Ben bir özel benim için inşa ediyorum ama muhtemelen pahalıdır.
Old 26. Eylül 2006, 12:30
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Bilgisayar Özellikleri
Ben bir özel benim için inşa ediyorum ama muhtemelen pahalıdır.
Bu artık bir Mağazası gidip, bir marka satın almak daha pahalı.

Bırak beni a PM Eğer ne kadar bir fiyat.
Old 26. Eylül 2006, 12:36
Üye Grubu

Bu düşünce, bir arkadaş olarak bana bu gerçekten çok iyi şeyler gibi 400 kiloluk bir yapı teklif, ama susmak söyledi yok çünkü ne bir şey durdu çalışıyor ve hiçbir garanti Theres.

Dolayısıyla gidip aldım bir alışveriş ve kapalı yırtık var ... Aman da ben yine de garanti kırdı!
Old 26. Eylül 2006, 13:12
Üye Grubu

Benim ve ucuz bilgisayar sevdiğim bir masaüstü oldu o istediği componants montajı yerel bir mağaza tarafından topgether koydu.

Bu gün bir temel standart paketi satın alma eğilimindedir. Çünkü çok ABD'ye taşıdıktan sonra kötü oldu benim masaüstü Dell ve bunlar tek yer altında 300 $ teslim için temel bir kelime cruncher makine teklif edildi. Hiç bir yanılsama altında onu ne gerek bir qualioty makine-e doğru am. Bu bende her zaman kapalı ve kullanımı zaman içinde unplugged bırakmak soğutma sorunu var gibi gözüküyor.

Sonra ben bir Toshiba Satellite dizüstü bilgisayar var birkaç paycehcks banked vardı. Ben kendi fiyat oldukça iyi, sadece temel özellikleri ve - aynı zamanda çok sağlam olan ihtiyacı hep Toshiba ile dizüstü bilgisayarlar için gidin. Ben ancak noktası dışında nerede yükseltmek mantıklı olurdu eski bu hala iş iki eski toshibas var.
Old 27. Eylül 2006, 08:48
Üye Grubu

Ben oyun için kendi bilgisayarları bir yapı ve 3D iş ve grafik tasarım oluştururken, diğer 3D ışık simulations/3D Görüntüleştirim çalışan için.

Özel inşa veya ev inşa çok iyi bilgisayardır. Büyük bilgisayar yapımcıları BITS bu alıcı ve daha sonra büyük bir ek maliyet tokat endişelenmeyin için ucuz parça kullanın.

Ben herhangi bir ben bu kadar büyük bir marka bilgisayarlarda performans vurmak kolay kapalı düşünebilen ve görünür bir şey inşa edebilirsiniz ve seçimi almak benim parçalar satın alabilirsiniz. Her parçası garanti gibi geliyor standart hiçbir garanti ödemek için ekstra onlar. Bazı parçaları üç yıl garanti var.

İyi yapmak Boxxtech yüksek son medya üretim ve uygun destek için. Ben yüzlerce aynı özel olsa kendi bina kaydedebilirsiniz.
Dell gelen ikinci ama oyun için bir medya veya ofisinizin bilgisayar satın almanın hata yaparsanız çok.

Ã, Â £ 400 bir bilgisayar için iyi bir ses ancak bu alışkanlık en son oyunları çalıştırın. Bazı ucuz marka bilgisayar grafik yongaları yükseltmek için usless Intel grafik yongaları ve yuvaları var. Oyun siteleri düşük performansa veya oyun alışkanlık çalıştırmak şikayet için destek forumları bu adam Onlar yükler. Danışma normal bir oyun bilgisayarı almak ve bu zaman harcamak ise.
Old 1 Ekim 2006, 09:58
Üye Grubu

Bir vadi 8400 Bir yıl ve a yarı önce almış. Ben bu aralık .. üst oldu aldım değil artık. : (

İşte özellikleri şunlardır:

Intel Pentium 4 660 (3.6 GHz)
1GB RAM
NVIDIA GeForce 6800GT
250GB sabit disk
Old 1 Ekim 2006, 14:07
Üye Grubu

Şu anda bir Dell Dimension 400, ama hakkında kendi oluşturmak için yaşıyorum. İşte istatistikler şunlardır:

1GB RAM
160GB HDD
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19 "Plazma Ekran

Çoğunlukla her şey için kullanmaya devam ediyorum. Oyun ve iş dahil. Ve kendi karşı tutamıyorum umarım bu makine bazı 3ds Max öğrenme üzerinde planlıyorum.
Old 12 Ekim 2006, 16:17
Üye Grubu

Önce bir Dell, beş yıl sürmüş oldu. Daha sonra özel bir bilgisayar çevrimiçi inşa sipariş ve iki gün sonra dönen kadar sona erdi. Ben nasıl inşa mutlu değildi. Daha sonra kendi parçaları online ve birlikte kendim koydum emretti.

Bunu yaparak, ben daha az para için daha güçlü bir bilgisayarda yapmak mümkün oldu. Bu çok iyi, ben gerçekten memnunum oyun oynuyor.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından