менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Який комп'ютер у вас є?

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 вересня 2006, 11:03
Член групи

Default Який комп'ютер у вас є?

Я отримав Dell 5150, що ви використовуєте? Крім того, якої марки ви дуже рекомендую?
Old 26 вересня 2006, 12:07
Адміністратор групи

Custom - побудував свою власну.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 вересня 2006, 12:25
Член групи

У мене HP t4 .. щось, але він зламав на даний момент. Таким чином, комп'ютер я зараз використовуєте Sony я не знаю, повинні були знайти назву моделі.

Я знаю свій старий комп'ютер хоча, як це шматок **** але це вже інша історія.

Я хотів би одну призначену для користувача побудував для мене, але вони, ймовірно, дорожче.
Old 26 вересня 2006, 12:30
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав Комп'ютерні Spec
Я хотів би одну призначену для користувача побудував для мене, але вони, ймовірно, дорожче.
Її не дорожче, ніж збирається супермаркет і покупки бренду.

Дайте мені PM, якщо ви коли-небудь щось ціни вгору.
Old 26 вересня 2006, 12:36
Член групи

Я буду мати це на увазі, як Мата запропонувала побудувати один для мене, як 400 фунтів з дійсно гарні речі в ній, але мама сказала немає, тому що якщо щось перестали працювати і Тереза ніяких гарантій.

І вона пішла і купила його з магазину і отримали зірвав ... Та й я зламав гарантія в будь-якому разі!
Old 26 вересня 2006, 13:12
Член групи

Мій улюблений і самий дешевий комп'ютер настільного покласти topgether місцевий магазин, який зібрав componants, що ви хотіли.

У ці дні зазвичай купують основних стандартних пакетів. Мій робочий стіл Dell, тому що я був дуже бідним після переїзду в США і вони були єдиним місцем, пропонуючи основні машини Cruncher слова за ціною нижче $ 300 доставлені. Я ніяких ілюзій, що це qualioty UT машини це те, що мені потрібно. Схоже, охолодження питання тому я завжди залишаю його вимкнений і відключений, коли він не використовується.

Потім, коли я розраховував кілька paycehcks я отримав ноутбук Toshiba Satellite. Я завжди ходжу з Toshiba для ноутбуків, як мені потрібно тільки основні характеристики і ціна їх досить добре - вони також є дуже міцними. У мене є два toshibas що старі ще працюють, але застарілих за точкою, де модернізація буде розумним.
Old 27 вересня 2006, 08:48
Член групи

Я збудував свій комп'ютер один для ігор і створення 3D роботи і графічного дизайну, інша для запуску 3D світла simulations/3D Rendering.

На замовлення або домашньої збирання значно краще комп'ютера. Великі виробники комп'ютерної використання дешевих частин для бітів, що покупцям не турбуватися, а потім удар по величезні додаткові витрати.

Коли я купую частин я отримую вибір будь-кого, щоб я міг побудувати все, що можу думати, від такої великої комп'ютери марки просто бити по продуктивності і зовнішнім виглядом. Кожна частина поставляється зі стандартною гарантією їх немає додаткової плати за гарантію. Деякі ділянки мають три роки гарантії.

Зробити це хороший Boxxtech для High-End Media Production і належної підтримки. Я можу врятувати сотні будівлі моє з тією ж специфікації, хоча.
Dell займає друге місце, але багато хто робить помилку, покупка засобів масової інформації або офісний комп'ютер для ігор.

Ã, Â £ 400 на комп'ютері може здатися гарним, але воно звичай запускати новітні ігри. Деякі комп'ютери є дешевшими бренду usless графічних чіпів Intel і немає слота для оновлення графічних чіпів. Їх навантажень цих хлопців в підтримці для ігор сайти скаржився на погане виконання або запустити гру звичаєм. Поради зазвичай це купити ігрового комп'ютера і витрачати більше на цей раз.
Old 1 жовтня 2006, 09:58
Член групи

У мене Dell 8400, що я купив приблизно півтора роки тому. Коли я купив це було верхній частині діапазону .. Не більше. : (

Ось специфікації:

Intel Pentium 4 660 (3,6 ГГц)
1GB RAM
NVIDIA GeForce 6800GT
Жорсткий диск 250Гб
Old 1 жовтня 2006, 14:07
Член групи

Теперішній час у мене Dell Dimension 400, але я збираюся будувати свою власну. Ось статистика:

1Gb RAM
160GB HDD
AMD 3500 +
GeForce 7300GT
19-дюймовий плазмовий екран

Я збираюся використовувати цей комп'ютер в основному все. Ігор і роботи включені. Я збираюся на навчання деяким 3DS Max і ми сподіваємося, що машина може проводити свою власну проти нього.
Old 12 жовтня 2006, 16:17
Член групи

Я вперше була Dell, яка тривала п'ять років. Потім я наказав побудувати для користувача комп'ютер Інтернеті і в кінцевому підсумку повернення його через два дні. Я не задоволені тим, як його збудували. Потім я наказав моїм власним частинам мережі і поклав його разом собі.

Роблячи це, я зміг зробити ще більш потужний комп'ютер за менші гроші. Він грає в ігри дуже добре, так що я дуже щаслива з ним.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Який кращий вигляд OS / комп'ютера, щоб отримати? Madhatter General Software чат 4 20 жовтня 2009 12:56
Яке програмне забезпечення це таке? luqmoon General Software чат 4 25 січня 2009 17:06
Встановлення нових ОЗУ і не впевнені, чи є правильною mpenney Процесори, материнські плати RAM & 9 9 вересня 2008 15:01
Яку memoery? Ratphink120 Процесори, материнські плати RAM & 3 26 травня 2008 22:12
Який блок живлення і охолодження я повинен отримати за мій новий комп'ютер? Compasky Справа & блоки живлення 2 13 січня 2008 11:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.