![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримав Dell 5150, що ви використовуєте? Крім того, якої марки ви дуже рекомендую? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom - побудував свою власну.
| |||
| |||
| У мене HP t4 .. щось, але він зламав на даний момент. Таким чином, комп'ютер я зараз використовуєте Sony я не знаю, повинні були знайти назву моделі. Я знаю свій старий комп'ютер хоча, як це шматок **** але це вже інша історія. Я хотів би одну призначену для користувача побудував для мене, але вони, ймовірно, дорожче. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Дайте мені PM, якщо ви коли-небудь щось ціни вгору. |
|
| |||
| |||
| Я буду мати це на увазі, як Мата запропонувала побудувати один для мене, як 400 фунтів з дійсно гарні речі в ній, але мама сказала немає, тому що якщо щось перестали працювати і Тереза ніяких гарантій. І вона пішла і купила його з магазину і отримали зірвав ... Та й я зламав гарантія в будь-якому разі! |
|
| |||
| |||
| Мій улюблений і самий дешевий комп'ютер настільного покласти topgether місцевий магазин, який зібрав componants, що ви хотіли. У ці дні зазвичай купують основних стандартних пакетів. Мій робочий стіл Dell, тому що я був дуже бідним після переїзду в США і вони були єдиним місцем, пропонуючи основні машини Cruncher слова за ціною нижче $ 300 доставлені. Я ніяких ілюзій, що це qualioty UT машини це те, що мені потрібно. Схоже, охолодження питання тому я завжди залишаю його вимкнений і відключений, коли він не використовується. Потім, коли я розраховував кілька paycehcks я отримав ноутбук Toshiba Satellite. Я завжди ходжу з Toshiba для ноутбуків, як мені потрібно тільки основні характеристики і ціна їх досить добре - вони також є дуже міцними. У мене є два toshibas що старі ще працюють, але застарілих за точкою, де модернізація буде розумним. |
|
| |||
| |||
| Я збудував свій комп'ютер один для ігор і створення 3D роботи і графічного дизайну, інша для запуску 3D світла simulations/3D Rendering. На замовлення або домашньої збирання значно краще комп'ютера. Великі виробники комп'ютерної використання дешевих частин для бітів, що покупцям не турбуватися, а потім удар по величезні додаткові витрати. Коли я купую частин я отримую вибір будь-кого, щоб я міг побудувати все, що можу думати, від такої великої комп'ютери марки просто бити по продуктивності і зовнішнім виглядом. Кожна частина поставляється зі стандартною гарантією їх немає додаткової плати за гарантію. Деякі ділянки мають три роки гарантії. Зробити це хороший Boxxtech для High-End Media Production і належної підтримки. Я можу врятувати сотні будівлі моє з тією ж специфікації, хоча. Dell займає друге місце, але багато хто робить помилку, покупка засобів масової інформації або офісний комп'ютер для ігор. Ã, Â £ 400 на комп'ютері може здатися гарним, але воно звичай запускати новітні ігри. Деякі комп'ютери є дешевшими бренду usless графічних чіпів Intel і немає слота для оновлення графічних чіпів. Їх навантажень цих хлопців в підтримці для ігор сайти скаржився на погане виконання або запустити гру звичаєм. Поради зазвичай це купити ігрового комп'ютера і витрачати більше на цей раз. |
|
| |||
| |||
| У мене Dell 8400, що я купив приблизно півтора роки тому. Коли я купив це було верхній частині діапазону .. Не більше. : ( Ось специфікації: Intel Pentium 4 660 (3,6 ГГц) 1GB RAM NVIDIA GeForce 6800GT Жорсткий диск 250Гб |
|
| |||
| |||
| Теперішній час у мене Dell Dimension 400, але я збираюся будувати свою власну. Ось статистика: 1Gb RAM 160GB HDD AMD 3500 + GeForce 7300GT 19-дюймовий плазмовий екран Я збираюся використовувати цей комп'ютер в основному все. Ігор і роботи включені. Я збираюся на навчання деяким 3DS Max і ми сподіваємося, що машина може проводити свою власну проти нього. |
|
| |||
| |||
| Я вперше була Dell, яка тривала п'ять років. Потім я наказав побудувати для користувача комп'ютер Інтернеті і в кінцевому підсумку повернення його через два дні. Я не задоволені тим, як його збудували. Потім я наказав моїм власним частинам мережі і поклав його разом собі. Роблячи це, я зміг зробити ще більш потужний комп'ютер за менші гроші. Він грає в ігри дуже добре, так що я дуже щаслива з ним. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який кращий вигляд OS / комп'ютера, щоб отримати? | Madhatter | General Software чат | 4 | 20 жовтня 2009 12:56 |
| Яке програмне забезпечення це таке? | luqmoon | General Software чат | 4 | 25 січня 2009 17:06 |
| Встановлення нових ОЗУ і не впевнені, чи є правильною | mpenney | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 9 вересня 2008 15:01 |
| Яку memoery? | Ratphink120 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 26 травня 2008 22:12 |
| Який блок живлення і охолодження я повинен отримати за мій новий комп'ютер? | Compasky | Справа & блоки живлення | 2 | 13 січня 2008 11:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |