![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| право тази тема е в списъка на 10 души в този форум с най-добрите компютър (без да се включва периферни устройства), за да публикувате спец. и аз ще го постави на табло.
Въпреки това не означава да се чувстват членове на компютъра е по-малък като хора, са в челната десятка има повече пари, отколкото трябва, или харчи повече, отколкото могат да си позволят ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (Cew27) - Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA 780i, nvidea EVGA 8800 Ultra, 4 концерта 1066MHz SLI овен, ernemax безкрайност 720 вата, 750 концерта Seagate с 32 Мег кеш. Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаш вашия компютър всички изградена след Cewy? Моя: ASUS P5K Premium WiFi 2 GB Corsair Dominator 800MHz Ванилия 8800GT Q6600 "Старт" - H2O-стари 120 Компактна X-Fi Extreme Music и / карта Enermax Infiniti 720w Изглед Prem (двойно зареждане XP) XP SP3 излиза 2008. 2x 500GB Samsung T166 HDD RAID 1 1x 1tb Hitachi Ultrastar Просто чакат на Asus, Ultrastar и рад за процесора.
|
| |||
| |||
| Аз просто не осъжда на дъното .... Имам всичко, но видео картата, единственото нещо, което ме спира е факта, че видео картата и дъното са от склад |
|
| |||
| |||
| Аз също ще се нуждаят от помощ за това какво компютър, който мисля, че са най-добрите Къде мислиш, че твоите е да мина Алекс ..... аз имам навик да се обиди |
|
| |||
| |||
| ECS Geforce 6100SM-М дъното Geforce / Nforce 6100/405 (борда IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz (Манила ядро) Realtek HD Audio (борда) 1GB Kingston DD2 667Mhz Maxtor 80 GB SATA2 Winpower 450 вата захранване Windows XP Home DVD-RW и DVD-ROM дискове .... Им напълно изключите табло с дълъг път .... |
|
| |||
| |||
| аз арго редактиране на първия пост!?! |
|
| |||
| |||
| Мини насочени същество медиен бр. Аз правя много VID кодиране, неща Photoshop и малко странно на игрите. Оттук и 8800GT, и 2TB съхранение. Биха предпочели по-ниска спец. карта, но имам нужда от сексапил, както аз съм вървят с 24 "екран. Звукова играе тя е част също, заменя музика Екстремни карта в X-FI диапазон, EAX, Dolby DTS поддръжка, въпреки че изглежда предпочитам аналогов съраунд, все още, това е доста евтино за спец.. Ще се oc'ing, както и че, следователно на водно охлаждане за четириядрени и скорости позоваване на БТ. Вашият спец. е определено представлява игрална изграждане Cewy, в игрите ще ме победи с доста резерви, въпреки че ОС на четириядрен (ако нямате) ще влезе в това. Имам нужда от мощен всички развит човек все пак. Ние просто имат различни нужди.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ай fater период от време, аз мисля за редактиране Вариант I отнети
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| двоен пост помогни ми Алекс
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
|
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова Desktop - Какво Spec ли ми трябват. | manukes | Общи Хардуер Чат | 5 | 5-ти ноември 2009 г. 16:54 |
| Оповестете бр спецификационен тук! | Cew27 | Общи Хардуер Чат | 16 | 25 Jan 2008 07:58 |
| Имате нужда от помощ за да спецификационен нов компютър | gem247 | Общи Хардуер Чат | 3 | 8 януари 2008 16:56 |
| Нов компютър спецификационен съвети / Помощ | мегабайта | Общи Хардуер Чат | 7 | 2-ро Nov 2007 10:26 |
| Здравейте всички компютърни Spec Тук! | Компютърна Spec | Представете Yourself Тук | 9 | 27-ми септември 2006 10:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |