![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| právo toto vlákno je na seznamu 10 osob na fóru s nejlepšími počítači (bez periferií), takže po vašem spec a já ji na leaderboard.
však není určen k členům pocit, že jejich počítač je horší, jak se lidé v první desítce mají více peněz, než by měly, nebo utratit více, než si může dovolit ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10) (Cew27 - Intel Core 2 Quad q6600, evga 780i, nvidea evga 8800 Ultra, 1066MHz SLI 4 harpuna beran, ernemax infinity 720 Watt, 750 harpuna Seagate s 32 meg cache. Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám PC všech vybudovala pak Cewy? Důl: Asus P5K Premium WiFi 2GB Corsair 800MHz vládce Vanilla 8800GT Q6600 'go' - Swiftech H2O 120 Compact X-fi Extreme hudbu s / karta Enermax Infiniti 720w Vista Prem (Dual-boot XP) XP SP3 pocházející z roku 2008. 2x 500 GB HDD Samsung T166 raid 1 1x 1tb Hitachi Ultrastar Jen čeká na Asus, Ultrastar a rad pro CPU.
|
| |||
| |||
| Ne, já si objednal na mobo .... Mám všechno, ale grafická karta, jediná věc zastavit mi je fakt, že grafická karta a mobo jsou z populace |
|
| |||
| |||
| Také budu potřebovat pomoc na počítači, co si myslíte, že jsou nejlepší pokud si myslíte, že Vy se na můj alex ..... jsem zvyklý být horší |
|
| |||
| |||
| ECS Geforce 6100SM-M mobo GeForce / nForce 6100/405 (palubní IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz (Manilské core) Realtek HD Audio (onboard) 1GB Kingston DD2 667MHz Maxtor 80gb SATA2 Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW a DVD-ROM mechaniky .... Im úplně vypnout leaderboard na dlouhou cestu .... |
|
| |||
| |||
| i cant upravovat první příspěvek!? |
|
| |||
| |||
| Mines zaměřená bytost mediální ks. Dělám hodně vid kódování, photoshop věci a bit odd hraní. Proto je 8800GT a 2tb skladování. By dal přednost nižší spec karta ale potřebuju oomph jako Běžím a 24 "obrazovkou. Tato zvuková část hry je to také, nahradí Extrémní hudba kartu X-fi rozsahu, EAX, Dolby DTS podporu, i když se zdá, že preferují analogový prostorový stále, je to poměrně levné pro spec. I'll be oc'ing i když tedy chladicí kapalina pro čtyřkolky a referenční rychlosti o GT. Vaše spec je rozhodně herní stavět Cewy, ve hře budete mít mě porazil poměrně rozpětí ačkoli oc na čtyřkolky (pokud máte) přijde na to. Potřebuji silný všech-kulatější ačkoli. My jen mají různé potřeby.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ano fater určitou dobu i možnost upravit si myslím, že i odjato
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| dvoulůžkový post pomozte mi tady alex
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
|
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| New Desktop - Spec. co potřebuji. | manukes | Obecné Hardware Chat | 5 | 5.listopadu 2009 16:54 |
| Vložit ks spec zde! | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 16 | 25 ledna 2008 07:58 |
| Potřebujete pomoc na spec nový počítač | gem247 | Obecné Hardware Chat | 3 | 8. leden 2008 16:56 |
| Nové PC spec poradenství / help | megabyte | Obecné Hardware Chat | 7 | 2. listopadu 2007 10:26 |
| Ahoj všichni počítačových Spec Zde! | Počítačové Spec | Představte Yourself Zde | 9 | 27. Září 2006 10:05 |
| Thread Nástroje | |
| |