![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravo this thread je na popis 10 osoba na forumu sa najboljim računalo (ne uključujući vanjske jedinice), tako da objavite svoje određenje, i ja ću ga staviti na leaderboarda.
no to nije značilo da se članovi osjećaju svoje računalo kao što je inferioran narod u prvih deset imaju više novca nego što bi trebao ili potrošiti više nego što si mogu priuštiti ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 () Cew27 - Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA 780i, nvidea EVGA 8800 Ultra, 4 gig 1066MHz SLI ovan, ernemax beskonačnost 720 watt, 750 Seagate koncert s 32 meg predmemorija. My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobio svoj pc izgrađen sve do tada Cewy? Mine: Asus p5k Premium WiFi 2gb Corsair Dominator 800MHz Vanilla 8800GT Q6600 'ići' - Swiftech H2O 120 Compact X-Fi Extreme music s / kartica Enermax Infiniti 720w Prem Vista (dual-boot XP) XP SP3 izlazi 2008. 2x 500GB Samsung T166 hdd RAID 1 1x 1TB Hitachi Ultrastar Samo čeka na Asus, Ultrastar i rad za CPU.
|
| |||
| |||
| no ja pravedan je naredio mobo .... ja je dobio Internet svi ali grafička kartica, jedino što mi je plomba na činjenicu da grafička kartica i mobo Rasprodano |
|
| |||
| |||
| ja također će trebati pomoć o tome što računalo koje misle da su najbolji gdje mislite da je vaša mina alex ..... ja navika biti uvrijeđen |
|
| |||
| |||
| ECS GeForce 6100SM-M mobo Geforce / nForce 6100/405 (onboard IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8Ghz (Manila core) Realtek HD audio (onboard) 1GB Kingston DD2 667 Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW i DVD-ROM Pogoni .... Im potpuno isključiti ploča koje dug put .... |
|
| |||
| |||
| ja licemjerje uređivati prvi post!?! |
|
| |||
| |||
| Mine za cilj da mediji pc. JA obaviti puno od Vida kodiranja, photoshop stvari i ak malo igre. Stoga 8800GT, a 2TB prostora za pohranu. Želite imati željenu niže spec. karticu, ali mi treba neki oomph kao što sam trčanje 24 "ekran. Soundcard igra to je dio isto tako, zamijenio karticu Extreme glazbu u X-fi raspon, EAX, Dolby DTS podršku, iako se čini da preferiraju analogni okružuju, pa ipak, to je prilično jeftin za spec.. I'll be oc'ing kao i da, stoga hlađenje tekućinom za quad i referentne brzine na GT. Vaša spec je izrazito igre graditi Cewy, u igrama morat ćete me tući po prilično marža iako oc na quad (ako ne) će doći na ovo. Trebam moćan specijalista ipak. Upravo smo različite potrebe.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aye fater vrijeme ja misliti opciju uredi i oduzeta
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| double post pomoć mene vanjska strana ovdje alex
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Sortirano fella.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Desktop - Spec Što trebam. | manukes | General Hardware Chat | 5 | 5. studeni 2009 16:54 |
| Post računalu spec. ovdje! | Cew27 | General Hardware Chat | 16 | 25 siječanj 2008 07:58 |
| Trebate li pomoć u spec. novo računalo | gem247 | General Hardware Chat | 3 | 8. siječanj 2008 16:56 |
| Novi PC spec. savjet / pomoć | megabajt | General Hardware Chat | 7 | 2. studeni 2007 10:26 |
| Hello Everybody Computer Izvanred Here! | Computer Izvanred | Uvesti Yourself Ovdje | 9 | 27. Sep 2006 10:05 |
| Thread Tools | |
| |