![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erre téma az, hogy a listán 10 fő a fórum, ahol a legjobb számítógépet (a perifériák), így elküldhesse spec és én tette a leaderboard.
Azonban ez nem azt jelenti, hogy tagjai úgy érzik, hogy a számítógép rosszabb, mint az emberek az első tízben még több pénz, mint amennyit kellene, vagy többet, mint amennyit tud biztosítani ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (Cew27) - Intel Core 2 Quad q6600, evga 780i, nvidea evga 8800 Ultra, 4 koncert 1066MHz SLI RAM, ernemax végtelen 720 watt, 750 koncert Seagate 32 gyorsítótárban meg. My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvan a PC minden épült fel, majd Cewy? Az enyém: Asus p5k Premium WiFi 2GB Corsair Dominator 800MHz Vanilla 8800GT Q6600 "menni" - Swiftech H2O-120 kompakt X-Fi Extreme music s kártya Enermax Infiniti 720w Vista Prem (dual-boot XP) XP SP3 kijönni 2008. 2x 500GB Samsung T166 HDD RAID 1 1x 1TB Hitachi Ultrastar Csak várok a Asus, Ultrastar és rad a CPU.
|
| |||
| |||
| nem csak a megrendelt mobo .... Megvan minden, de a grafikus kártyát, az egyetlen dolog, megállás nekem az a tény, hogy a grafikus kártya és mobo van raktáron |
|
| |||
| |||
| Én is segítségre van szüksége, amit a számítógép amit a legjobb Mit gondol a tiéd is az enyém alex ..... én szokás megsértõdni |
|
| |||
| |||
| ECS 6100SM Geforce-M mobo Geforce / nForce 6100/405 (fedélzeti IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Manilakender (mag) Realtek HD Audio (fedélzeti) 1GB Kingston DD2 667MHz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW és DVD-ROM meghajtó .... Im teljesen le leaderboard olyan hosszú az út .... |
|
| |||
| |||
| i cant szerkeszteni az első beküldő!? |
|
| |||
| |||
| Bányák, amelynek célja az, hogy a média db. Én sokat vid kódolás, photoshop ilyesmi, és a furcsa kis játék. Ezért a 8800GT, és a 2tb tárolására. Volna, ha egy alacsonyabb spec kártya de kell néhány Oomph fut, mint én vagyok a 24 "képernyő. A hangkártya megjátsza részéről is felváltja az extrém zenék kártya az X-Fi-tartomány, EAX, Dolby DTS támogatja, bár úgy tűnik, hogy inkább analóg surround, mégis, ez elég olcsó a spec. Majd oc'ing és mégis, így a folyadék hűtésre a quad és a referencia-fordulatszámon a BT. Saját spec is határozottan a szerencsejáték Cewy építeni, a játékokhoz lesz nekem nagyon megverte a mozgástér, bár a oc a quad (if you do) lesz ebben. Szükségem van egy hatalmas minden kerekebb volt. Csak különböző igényeinek.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aye fater ideig, azt hiszem, a szerkesztés opció i elvitték
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| dupla post, segítsen nekem itt alex
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
|
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Desktop - What Do I Need Spec. | manukes | Általános fémáru Chat | 5 | November 5, 2009 16:54 |
| Elküldhesse db spec itt! | Cew27 | Általános fémáru Chat | 16 | 25. január 2008 07:58 |
| Segítségre van szüksége a spec új számítógép | gem247 | Általános fémáru Chat | 3 | 8. január 2008 16:56 |
| Új PC-spec tanácsadás / help | Megabyte | Általános fémáru Chat | 7 | 2. november 2007 10:26 |
| Hello Mindenki Computer Spec Here! | Számítógép-Spec | Itt mutasd meg magadat | 9 | 27. Szeptember 2006 10:05 |
| Téma eszközök | |
| |