![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתיל זכות זו היא רשימה של 10 אנשים על פורומים עם המחשב הטוב ביותר (לא כולל היקפיים), כדי לפרסם את spec ואני יהיה לשים אותו על Leaderboard.
עם זאת, הוא לא התכוון להפוך את המחשב חברים להרגיש נחותים הוא כמו האנשים הדף עשרה יש יותר כסף ממה שהם צריכים להשקיע יותר, או שהם יכולים להרשות לעצמו ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 (10) Cew27 - Intel Core 2 מרובע q6600, evga 780i, nvidea evga 8800 Ultra, 4 SLI חלטורה 1066mhz ראם, ernemax אינסוף 720 Watt, 750 חלטורה seagate עם 32 מג במטמון. המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך את כל המחשב בנוי Cewy אז? שלי: ASUS p5k פרימיום WiFi 2GB Corsair Dominator 800mhz וניל 8800GT Q6600 'ללכת' - Swiftech H2O 120 קומפקט X-Fi אקסטרים מוסיקה S / כרטיס Enermax Infiniti 720w Vista prem (dual-boot XP) XP SP3 יוצא 2008. 2x 500gb HDD Samsung T166 RAID 1 1x 1tb Hitachi Ultrastar ממתינים רק על ASUS, Ultrastar ואת rad עבור CPU.
|
| |||
| |||
| אני פשוט לא הורה mobo .... יש לי הכל אבל את כרטיס המסך, הדבר היחיד הוא עצר לי את העובדה כי כרטיס המסך ואת mobo נמצא מחוץ המניה |
|
| |||
| |||
| גם אני זקוק לעזרה על המחשב מה אתה חושב הן הטובות ביותר לאן אתה חושב שלך היא שלי אלכס ..... אני רגיל להיות offended |
|
| |||
| |||
| ECS Geforce 6100SM-ז mobo Geforce / nForce 6100/405 (onboard IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8Ghz (מנילה הליבה) Realtek HD Audio (onboard) 1GB קינגסטון DD2 667Mhz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW ו-DVD-ROM כונני .... Im לגמרי מחוץ Leaderboard לפי דרך ארוכה .... |
|
| |||
| |||
| אני צביעות לערוך את ההודעה הראשונה!?! |
|
| |||
| |||
| כיוון מוקשים של להיות מדיה PC. אני עושה הרבה vid קידוד, Photoshop דברים ו מוזר מעט משחקים. מכאן את 8800GT ואת 2tb אחסון. היה נמוך יותר המועדפת spec כרטיס אבל אני צריך קצת כמו oomph אני מפעיל 24 "המסך. Soundcard של משחק זה גם חלק, מחליף את כרטיס אקסטרים המוסיקה ב-X-Fi טווח, EAX, Dolby DTS תומך אף שהוא נראה מעדיף להקיף באנלוג, עדיין, זה די זול עבור spec. אני יהיה כמו oc'ing טוב למרות, ומכאן את נוזל הקירור של חצר ואת הסימוכין במהירויות על GT. Spec שלך decidedly של המשחק היא לבנות Cewy, במשחקים תהיה לך היכו אותי על ידי חתיכת גבול למרות oc על מרובע (אם) יגיע לזה. אני צריך עוצמה-rounder למרות הכל. אנחנו רק צריכים צרכים שונים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן fater פרק זמן אני חושב על אפשרות לערוך אני נלקח משם
|
| |||
| |||
| פעמיים לכתוב לעזור לי כאן אלכס
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
|
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שולחן עבודה חדש - מה אני צריך Spec. | manukes | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 5 נובמבר 2009 16:54 |
| שליחת המחשב spec כאן! | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 16 | ה -25 בחודש ינואר 2008 07:58 |
| זקוק לעזרה כדי spec מחשב חדש | gem247 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 8 ינואר 2008 16:56 |
| מחשב חדש spec ייעוץ / עזרה | מגה | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 2nd נובמבר 2007 10:26 |
| שלום כולם המחשב Spec כאן! | מחשב Spec | ואציג את עצמך כאן | 9 | 27 ספטמבר 2006 10:05 |
| שרשרת כלים | |
| |