![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| teisę šioje temoje yra į sąrašą 10 žmonių forumas, geriausiai kompiuteriu (ne įskaitant periferinę įrangą), tiek po savo spec ir aš įdėti jį į lyderių.
Tačiau jis nėra skirtas, kad nariai jaučia savo kompiuteryje yra mažesnė kaip į dešimtuką žmonės turi daugiau pinigų nei jie turi arba išleidžia daugiau negu jie gali sau leisti ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Cew27 (10) - Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA 780i, nvidea EVGA 8800 Ultra, 4 koncertą 1066MHz SLI RAM, ernemax begalybės 720 Watt, 750 koncertą Seagate su 32 meg talpyklą. Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Got Your PC visi pastatytas iki tada Cewy? Mine: Asus P5K Premium WiFi 2GB Corsair Dominator 800MHz Vanilės 8800GT Q6600 "Go" - Swiftech H2O 120 Compact X-Fi Extreme muzikos S / kortelė Enermax Infiniti 720W Vista Prem (dual-boot XP) XP SP3 "išeina 2008. 2x 500gb Samsung T166 HDD RAID 1 1x 1TB Hitachi Ultrastar Tiesiog laukia Asus Ultrastar ir už CPU rad.
|
| |||
| |||
| ne aš tiesiog užsakyta MOBO .... I got it all, bet grafikos plokštę, vienintelis dalykas sustoti man yra tai, kad vaizdo plokštė ir MOBO nebeturime |
|
| |||
| |||
| Aš taip pat turės padėti, kas kompiuterio manote yra geriausia jei manote tavo yra mano alex ..... I wont susigundyti |
|
| |||
| |||
| ECS Geforce 6100SM M MOBO GeForce / nForce 6100/405 (borto SGN) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz (Manila Core) Realtek HD Audio (laive) 1GB Kingston DD2 667MHz Seagate 80GB SATA2 Winpower 450W PSU Windows XP Home DVD-RW ir DVD-ROM .... Im visiškai išjungti Iškabos pateikė toli .... |
|
| |||
| |||
| I cant redaguoti pirmą paštu!?! |
|
| |||
| |||
| Mines tikslas yra žiniasklaidos vnt. Aš iš vid kodavimas, photoshop medžiagos ir šiek tiek keista, žaidimų aikštelė. Taigi 8800GT ir 2TB storage. Būtų norėjusi sumažinti spec kortele, bet man reikia Šarm kaip aš veikia 24 "ekrane. Soundcard vaidina tai dalis taip pat pakeičia Extreme muzikos kortelė X-Fi diapazonas, EAX, Dolby DTS parama, nors atrodo, kad nori analogas supa, vis dar, tai gana pigus spec. I'll be oc'ing taip pat nors, todėl skystis aušinimo Quad ir nuoroda spartos GT. Jūsų spec yra neabejotinai žaidimų statyti Cewy, žaidimuose jūs turėsite mane pabūti iki gana skirtumas nors apie quad oC (jei) ateis į šį. Turiu galinga Desmitcīņnieks nors. Mes tiesiog turi skirtingus poreikius.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye fater laiko manau, kad redaguoti I variantas pasiimti laikotarpis
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| dviguba paštu help me out here Alex
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
|
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujoji Desktop - Kas Spec Ar man reikia. | manukes | General Hardware Chat | 5 | 5 lapkritis, 2009 16:54 |
| Paskelbkite savo pc spec čia! | Cew27 | General Hardware Chat | 16 | 25 sausis 2008 07:58 |
| Reikia pagalbos spec naują kompiuterį | gem247 | General Hardware Chat | 3 | 8 sausis 2008 16:56 |
| New PC spec patarimai / Help | megabaitas | General Hardware Chat | 7 | 2 lapkritis 2007 10:26 |
| Hello everybody Kompiuterių Spec Here! | Kompiuterių Spec | Introduce yourself here | 9 | 27 rugsėjis 2006 10:05 |
| Temos įrankiai | |
| |